Guest HaeMHuK #1 Публикувано 1 Септември, 2008 един приятел продава Прелюд така че ако имате въпроси направо на ТЕЛ.0897823311 Дата на производство - август 1994 г. Тип двигател - Бензинов Мощност (к.с.) - 136 к.с. Скоростна кутия - Ръчна Категория - Купе Пробег - 240000 км Цвят - Черен Особености: 2(3) Врати Airbag Бордови компютър Ел. Огледала Ел. Стъкла Застраховка Климатик Лети джанти Лизинг Серво управление Стерео уредба Халогенни фарове Центр. заключване Шибедах ЦЕНА 5200 лв. [img Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HaeMHuK 1 #2 Отговорено 9 Септември, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HaeMHuK 1 #3 Отговорено 23 Септември, 2008 up Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HaeMHuK 1 #4 Отговорено 14 Декември, 2008 Колата вече е с 17-ки джанти цена с тях 5500 и прехвърлянето от мен тел.0896744667снимки малко по късно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HaeMHuK 1 #5 Отговорено 16 Декември, 2008 (Редактирано) Колата вече е с 17-ки джанти цена с тях 5500 и прехвърлянето от мен тел.0896744667 снимки малко по късно Редактирано 16 Декември, 2008 от HaeMHuK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
323f-fan 4 #6 Отговорено 17 Декември, 2008 Бартери нещо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HaeMHuK 1 #7 Отговорено 17 Декември, 2008 Бартери нещо?без бартери Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #8 Отговорено 24 Декември, 2008 Тази кола последно кога е произведена? 08.94, или 07.95? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #9 Отговорено 24 Декември, 2008 Тази кола последно кога е произведена? 08.94, или 07.95? колега що не скочиш в тази кола,мисля е по-добре от 2,3двигател,че ако знаеш с 2,3мотор какво те чака,ще се видиш в приключение,иначе ти си знаеш-успех с търсенето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #10 Отговорено 25 Декември, 2008 По две причини, колега. Докато и махна "тунинга" без да личи, че го е имало ще ми излезе още поне 1000 лв отгоре, а и с тази противоречива информация не знам дали си струва да бия път до Пловдив. Салона е описан като перфектен, а отзад има съдрано, годината е неустановена, колатае на приятел, а регистрацията е "подарък" от колегата от форума. Иначе не звучи зле, ама много неизвестни около колата...Извинявам се на колегата за обясненията в темата му. А иначе аз съм задал въпрос. Ако получа отговор може и да отида да я видя. Колата като цяло не изглежда зле.Та на въпроса - кога е произведена колата? Какви точно са споменатите козметични забележки? Има ли ръжда по задните вежди? Колега, ако имаш желание може да ми отговориш тук, за да знаят и другите и да не те питат повече, или пък на лично. И не на последно място - Честита Коледа на всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #11 Отговорено 25 Декември, 2008 за тунинга с джантите давам 1000лв аламинутно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HaeMHuK 1 #12 Отговорено 25 Декември, 2008 1-во колата по талон е 14.07.1995г. предполагам това е 1-ва регистрация ,2-ро повечето знаем че тези модели с този салон се произвеждат 94 и 95-та ...тук когато пусках обявата което беше преди доста време талона и не беше при мен и предполагам че съм научкал относно салона заповядай да го видиш това просто така е излезнало на снимката ,то затова и кола по телефона не се копува нали . няма ръжда по веждите . козметичните забележки ако имаш интерес лично ще ти ги снимам по начин който сам да си ги прецинишнабързо мога само да кажа на предния капак мисля че се вижда и на снимката има сякаш лака е паднал и боята е по захабена,от дясно вратата е натисната НЕ ОТ КАТАСТРОФА ,а като натиснато с ръка.това е от мен за сега ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HaeMHuK 1 #13 Отговорено 8 Януари, 2009 up! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове