Tqk 0 #1 Публикувано 2 Юни, 2008 Пичове помощ много ми е криво ...... колата ми напрай подлудяващ пач ..... докато си карам и изгасва ..... ток има насякаде всичко си работи ..... но двигателя само НЕ ..... спирам почвам неистово въртене на стартера ( добре че ми е добре акомулатора) след което по някое време запалва .... тръгвам и след 10 метра отново изгасва .... това ми го праи по 10 пъти на ден и се оправя от време на време .... и така от една седмица ...... пъкнах се да обикалям сервизите и насякаде ме върнаха ... дори забележете "В СЕРВИЗ ХОНДА БУРГАС МИ КАЗАХА ТАКА ..... ЗАНИМАВАЛ САМ СЕ С ТАКИВА ПРОБЛЕМИ И НЕ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ТОЧНО ОТ КАКВО Е ..... ЕДИНИЯ ПЪТ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ СА МОНО-ИНЖЕКЦИЙТЕ ...... НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА ..... при което ми кажете ко да напрая .... мотора ми е Д15Б2 (D15B2680....) 1.5 моно-инжекция ........ Моля во приятел ме посаветва за този форум до сега не съм го посещавал дано да си засложава ...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #2 Отговорено 2 Юни, 2008 главно реле дали ще е замесено тук ?;П някои по компетнтен или изтрадал да се включи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tqk 0 #3 Отговорено 2 Юни, 2008 (Редактирано) главно реле дали ще е замесено тук ?;П някои по компетнтен или изтрадал да се включи Ами предполагам че ще е реле защото това става само с ел запалването ..... ток има насякаде по колата но само до ел запалването няма .... така предполагам де Редактирано 2 Юни, 2008 от Tqk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cls #4 Отговорено 2 Юни, 2008 Незнам какво точно е при теб,но ако се окаже главното релевиж тука : ЦЪК и ЦЪКИмаше и друго по-подробно ама не го намирам нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #5 Отговорено 2 Юни, 2008 Ами предполагам че ще е реле защото това става само с ел запалването ..... ток има насякаде по колата но само до ел запалването няма .... така предполагам десъс тия изводи колега, май ще е най-добре да те пратим до Варна някак си: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=9111 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #6 Отговорено 2 Юни, 2008 Мдаа Ако случайно не се оправи от релето, готви се да махаш главата на алармаджията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pit 1 #7 Отговорено 3 Юни, 2008 да попитам има ли такава възможност и на прелюд 2,3 да е проблемът в това релече вчера огасна както се движеше и повече незапали ток има май само до свещите недостига п.п. утре имам час в сервиз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pit 1 #8 Отговорено 3 Юни, 2008 (Редактирано) а също така и къде се намира при прелюд или е на същото място както при сивикап.п. ако нея оправя до петък ще изтърва националната Редактирано 3 Юни, 2008 от pit Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nastezatelq 24 #9 Отговорено 3 Юни, 2008 накарай някой маистор да ти види помпата на бензина да ли ти работи брат ми имаше същия проблем както варви и гасне и така се повтаряше и се оказа че бензиновата помпа работи когато си иска иначе си имаше ток на всякъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tqk 0 #10 Отговорено 3 Юни, 2008 накарай някой маистор да ти види помпата на бензина да ли ти работи брат ми имаше същия проблем както варви и гасне и така се повтаряше и се оказа че бензиновата помпа работи когато си иска иначе си имаше ток на всякъдепомпата работи .... не е от тва проблема .... сигорен съм ... видял сам го ..... най вероятно е от главното реле ..... следвашия понеделник ще го проверя .... мерси за савета все пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nastezatelq 24 #11 Отговорено 3 Юни, 2008 тя и на брат ми работеше когато е извън резервоара но като се постави и спира да работи вадим ударя я леко с една отвертка и тръгва затова ти казван че няма гаранция дали работи както трябва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tqk #12 Отговорено 3 Юни, 2008 тя и на брат ми работеше когато е извън резервоара но като се постави и спира да работи вадим ударя я леко с една отвертка и тръгва затова ти казван че няма гаранция дали работи както трябваа тогава защо ми го праи и на газ ..... ...... помпата само дет не влязах в резервоара да я вида 4е работи ..... не е от помпата ... ако беше тя чека щеше да светне ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #13 Отговорено 3 Юни, 2008 а ти главното реле презапои ли го в крайна сметка. свалиш ли го да го видиш, най-добре си го презапои. и на мен ми се беше случило така в началото - карам и влизам в бензиностанцията да заредя, имах бензин ама щях да доливам, завивам към колонката и ми изгасна като я изключих от скорост. после не искаше да запали известно време и изведнъж се получи след 10 мин опити и изчаквания. после още един път ми го направи така. извадих релето и въпреки че изглеждаха наред спойките си поиграх и ги презапоих. от тогава никога не ми се е случвало същото нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове