manniakk 22 #1 Публикувано 5 Април, 2007 еми мога да ти кажа какво и се е случило. Няква мацка си карала на боровец и на пътя имало стърчащо някво колче и оная на спирачката и директо колчето минава през гумата и джантата...... Това само жена може да го направи... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #2 Отговорено 10 Април, 2007 ...че колко по фатално трябва да е разцепена на две ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #3 Отговорено 10 Април, 2007 да, като тази Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #4 Отговорено 10 Април, 2007 който още не е разбрал защо предпочитам стоманените сега е момента да схване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #5 Отговорено 10 Април, 2007 (Редактирано) е ако искаш само да има нещо колкото да се търкаля, карай железните. Аз никога не бих се разделил с 16ките си...p.s. с такъв удар дето е разцепил алуниевата желязната ще да е станала на топка... Редактирано 10 Април, 2007 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #6 Отговорено 11 Април, 2007 (Редактирано) правил съм алуминиева да изглежда така като на втората снимка , а желязна съм я вкарвал в такъв филм дето на кино го няма и наистина беше крива , но не и сцепена така че да й изпадат спиците ... за мен стоманените си държат повече Редактирано 11 Април, 2007 от lookcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #7 Отговорено 11 Април, 2007 А твоите познати след това дават ли някаква гаранция , че джантата на същото място няма да се отлепи , спука , счупи , сцепи , разпадне или квото се сещаш , че може да стане по нашите пътища ? Защото примерно няма да ми е много готно при 130-140 км/ч да мина през разбит участък от милата ни " магистрала " и започна да одържам волана и колата като побеснял бик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #8 Отговорено 11 Април, 2007 какво значи да се отлепи? имаш гаранция че няма да се разпадне заварката ама ако скочиш в дупка на същото място с 140 никой не може да те спаси. Имаш гаранция че джантата ще ти е в идеално състояние и с здравината с която е била когато е излязла от завода. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #9 Отговорено 11 Април, 2007 това е първата джанта готова за бояджията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #10 Отговорено 11 Април, 2007 какво значи да се отлепи? имаш гаранция че няма да се разпадне заварката ама ако скочиш в дупка на същото място с 140 никой не може да те спаси. Имаш гаранция че джантата ще ти е в идеално състояние и с здравината с която е била когато е излязла от завода.Това исках да чуя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
My Honda 0 #11 Отговорено 12 Април, 2007 Здравейтесамо искам да кажа, че ул. Миле Поп Йорданов е в кв. Княжево а не в Горна Баня и по-точно "Карпузица". Знам го щото живея на следващата пряка от около 26 годиниИначе хората оправят ал. джанти от много години Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #12 Отговорено 13 Април, 2007 мерси за поправката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #13 Отговорено 18 Април, 2007 ето я и следващата порция смъртници едната е на колега от форума която се е срещнала с бордюр а на другите не знам какво им се е случило... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #14 Отговорено 23 Април, 2007 еми мога да ти кажа какво и се е случило. Няква мацка си карала на боровец и на пътя имало стърчащо някво колче и оная на спирачката и директо колчето минава през гумата и джантата...... Това само жена може да го направи...ей я кажи каде го е намерила че да не налетя и аз или най малкото да ги махна че тук живея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #15 Отговорено 23 Април, 2007 де да я знам... ше треа да я питам, ако я видя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
street_force 22 #16 Отговорено 3 Май, 2007 колега а тая джанта можеш ли да ми я оправиш ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #17 Отговорено 3 Май, 2007 (Редактирано) занеси я в сервиза да ти кажат дали подлежи на ремонт...ако отпред не е много смазана може и да стане. но на място най-добре ще ти кажат... Редактирано 3 Май, 2007 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #18 Отговорено 4 Април, 2009 новия GSM е 0884679260 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове