Jump to content
manniakk

Ремонт на алуминиеви джанти

Recommended Posts

еми мога да ти кажа какво и се е случило. Няква мацка си карала на боровец и на пътя имало стърчащо някво колче и оная на спирачката и директо колчето минава през гумата и джантата...... Това само жена може да го направи...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...че колко по фатално трябва да е разцепена на две ли :huh:;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

който още не е разбрал защо предпочитам стоманените :) сега е момента да схване

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

е ако искаш само да има нещо колкото да се търкаля, карай железните. Аз никога не бих се разделил с 16ките си...p.s. с такъв удар дето е разцепил алуниевата желязната ще да е станала на топка...

Редактирано от manniakk

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

правил съм алуминиева да изглежда така като на втората снимка , а желязна съм я вкарвал в такъв филм дето на кино го няма и наистина беше крива , но не и сцепена така че да й изпадат спиците :) ... за мен стоманените си държат повече

Редактирано от lookcho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А твоите познати след това дават ли някаква гаранция , че джантата на същото място няма да се отлепи , спука , счупи , сцепи , разпадне или квото се сещаш , че може да стане по нашите пътища ? Защото примерно няма да ми е много готно при 130-140 км/ч да мина през разбит участък от милата ни " магистрала " и започна да одържам волана и колата като побеснял бик :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

какво значи да се отлепи? имаш гаранция че няма да се разпадне заварката ама ако скочиш в дупка на същото място с 140 никой не може да те спаси. Имаш гаранция че джантата ще ти е в идеално състояние и с здравината с която е била когато е излязла от завода.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

това е първата джанта готова за бояджията

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

какво значи да се отлепи? имаш гаранция че няма да се разпадне заварката ама ако скочиш в дупка на същото място с 140 никой не може да те спаси. Имаш гаранция че джантата ще ти е в идеално състояние и с здравината с която е била когато е излязла от завода.

Това исках да чуя :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейтесамо искам да кажа, че ул. Миле Поп Йорданов е в кв. Княжево а не в Горна Баня и по-точно "Карпузица". :) Знам го щото живея на следващата пряка от около 26 годиниИначе хората оправят ал. джанти от много години

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

ето я и следващата порция смъртници

Публикувано изображениеПубликувано изображение

едната е на колега от форума която се е срещнала с бордюр а на другите не знам какво им се е случило...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми мога да ти кажа какво и се е случило. Няква мацка си карала на боровец и на пътя имало стърчащо някво колче и оная на спирачката и директо колчето минава през гумата и джантата...... Това само жена може да го направи...

ей я кажи каде го е намерила че да не налетя и аз или най малкото да ги махна че тук живея :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

де да я знам... ше треа да я питам, ако я видя :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега а тая джанта можеш ли да ми я оправиш ???

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk
Отговорено (Редактирано)

занеси я в сервиза да ти кажат дали подлежи на ремонт...ако отпред не е много смазана може и да стане. но на място най-добре ще ти кажат...

Редактирано от manniakk

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...