valkanov 2 #1 Публикувано 1 Юни, 2016 Здравейте, съфорумници! От не много дълго съм притежател на седанов Сивик 8-мо поколение с двигател 1.6 125 к.с. Не мога да се оплача от пъргавината и икономията на мотора, но отскоро започна да трака доста странно без явна причина. Тракането се повтаря през неопределен интервал от време между 5 и 20 секунди. Говоря конкретно за тракането, което започна на деветата секунда. Моля за помощ! П.С. Не знам има ли значение, но маслото, което сипвам е 5W40. Линк към записа > http://vocaroo.com/i/s1hAJTFgcjVL Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 151 #2 Отговорено 1 Юни, 2016 Сивик 8 -ма 1.6 125cv ,сигурен ли си в това което пишеш? Аз не бях чувал за такъв Сивик. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valkanov 2 #3 Отговорено 1 Юни, 2016 Да, този мотор се среща единствено при седановата версия. Говоря конкретно за автомобила на прикачената снимка 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 151 #4 Отговорено 1 Юни, 2016 Не знаех че е с такъв двигател. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valkanov 2 #5 Отговорено 2 Юни, 2016 Колеги, да имате идея от какво идва това тракане? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #6 Отговорено 2 Юни, 2016 Така трудно някой ще ти каже. Прилича на метал в метал или нещо някъде разхлабено. Огледай ремъците и се насочи към сервиз, защото не звучи много добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #7 Отговорено 2 Юни, 2016 Много е некачествен записа,иначе с удоволствие/// Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #8 Отговорено 10 Юни, 2016 (Редактирано) При мен ролката на компресора на климатика като се беше прецакала, стържеше по подобен начин. Отиди в сервиз да прегледат ролките в какво състояние са като за начало. Редактирано 10 Юни, 2016 от Niki_V Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове