revenue 32 #1 Публикувано 28 Март, 2016 (Редактирано) Здравейте, Качих колата уикенда на крик, защото имаше съмнения за тръгнал преден лагер на главина. Съменията се оказах правилни, защото имаше лек шум при въртене и хлабина при клатене. Посъветваха ме да ги сменя в комплект двата предни лагера, защото така или иначе повече няма да се занимавам с тях. Според вас има ли смисъл? Редактирано 28 Март, 2016 от revenue Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #2 Отговорено 29 Март, 2016 Ами майсторите вкарват явно народа във филми, за да имат повече работа. Затова ми е трудно да преценя, кое е правилно. Иначе наистина няма логика да смениш счупено със здраво и да стане по-зле. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobchoo 139 #3 Отговорено 29 Март, 2016 Смени само този, който е заминал. Ако имаш оригинални, нови лагери смени и двата. На колко километра и къде е карана колата, така бързо да замине на сивик 8 генерация? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #4 Отговорено 31 Март, 2016 Колата е карана в Италия. Не знам колко са реалните километри. По километраж е на 100 хиляди км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове