Flyer 10 #1 Публикувано 18 Януари, 2016 (Редактирано) Здравейте, вече и аз да се похваля с моята колца. Приказките в някой други форуми, че е "паркетен" SUV не са съвсем верни. Справя се чудесно в 40 см. сняг. П.С. Благодарности на Маркони за помощта, която ми оказа и за ценните съвети. Редактирано 18 Януари, 2016 от Flyer 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frankifiiks 0 #2 Отговорено 20 Февруари, 2016 колега моята нещо много върти задника особено при влизане в завой с по голяма скорост , твоята как е ? може би причината е в мен ,защото карам по спортно и си мисля че все още съм със старата си кола която се лепеше на асвалта ..... а уж казват че 4х4 не се въртяло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #3 Отговорено 21 Февруари, 2016 Знаеш как работи задното...явно шофьора нещо бърка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Flyer 10 #4 Отговорено 18 Март, 2016 Вярно, че върти дупето на хлъзгав терен. В началото и аз очаквах брутално сцепление на сняг, но дотогава не бях карал 4х4. От задкормилното устройтво е, както казва Маркони. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове