Venkos 6 #1 Публикувано 5 Януари, 2016 Здравейте наското се сдобих с бялата красавица 1.5 ВТЕК 97г. с изпускател 4-2-1 и генерация на 50mm вътрешно с 2 резонатора и едно крайно, окачването е на пружини ОМР и амортисьори Кайаба, вози по-твърдо, но адски стабилно. Джантите са 15ки и са с полиран борд, но мисля да ги направя черни, вместо синият цвят. Ето и снимки: 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sambito7 3 #2 Отговорено 7 Януари, 2016 Автомобила е страхотен колега и да мисля че черното ще ходи много на тези джанти Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Venkos 6 #3 Отговорено 10 Май, 2016 Ето я вече с черни джанти.. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #4 Отговорено 10 Май, 2016 Добра е колега. С тези джанти в черно много по добре и седи.Едно липче иска отпред и си самолет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valioturb 165 #5 Отговорено 11 Май, 2016 Сивика е страхотен поздравления. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кръчмонавта 17 #6 Отговорено 16 Май, 2016 Хахахах, не е лошо и в черно, да. Колко безсънни нощи в работа са падали по тази кола Радвам се, че все още я караш и и се радваш. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B.Pavlov 188 #7 Отговорено 18 Май, 2016 Колега вземи си едни TypeR-ови липове за отпред и отзад и няма да си познаеш колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
H Hristov 0 #8 Отговорено 7 Октомври, 2016 Много красива! Супер е Хондата! И едно затъмняване на стъклата ще я промени много, но това е мое мнение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове