spear 0 #1 Публикувано 14 Март, 2007 Здравейте, Решил съм да си купувам CR-V и гледам обявите, но само от снимките не виждам разликата между CR-V 2.0i ES и CR-V 2.0i LS Става дума за модел 2002-2003 година. Благодаря ви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #2 Отговорено 14 Март, 2007 Ако се съди по общоприетото схващане за тези обозначения(CX,DX,EX,LX,Es,Ls),че колкото по напред в азбуката е първата буква,толкова е по-високо нивото на обурудване - значи е това. Освен при ЦР-В-тата да се тълкува по друг начин - незнам,ако бъркам да ме поправи някой. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #3 Отговорено 14 Март, 2007 що не идеш в бултрако и не си ги питаш?те до скоро ги продаваха точно тези модели и ще ти отговорят най-добре.може и по телефона да пробваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 175 #4 Отговорено 14 Март, 2007 Здр колега, точно както казва element:ES - повече екстри :thumbs1:LS - по-малко екстри, ма и по-малко кинти С една дума ниво на оборудване.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest spear #5 Отговорено 14 Март, 2007 Ясно. Благодаря ви.Ще търся ES Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #6 Отговорено 15 Март, 2007 Не само екстрите ..... и двигателите може да са различни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #7 Отговорено 15 Март, 2007 Наистина може и моторите да са. Нещо като на Сивиците 5gen - LSi - D15B2, ESi - D16Z6.А при CR-V има 2 мотора и двата са 2,0, но са различни коне - 128 и 147к.с. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spear 0 #8 Отговорено 15 Март, 2007 и при двата ES и LS моторите са 150 коня и май няма други разлики. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #9 Отговорено 15 Март, 2007 (Редактирано) и при двата ES и LS моторите са 150 коня и май няма други разлики.Да,прав си и аз тъкмо това гледах,че моторите са само два - 2.0 куб. който е 150 к.с. и другия е 2.2 дизел(не погледнах мощността).Значи остават само разликите в екстрите. Редактирано 15 Март, 2007 от element Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове