DJ_DOGGY 0 #1 Публикувано 17 Декември, 2015 (Редактирано) Здравейте форумци, От година и половина имаме едно CRV II 2.2 дизелче с агрегат N22A2, англичанка. Обаче забелязах че отдолу , където е "прозорчето на кората" се стичат капки масло (не мисля че е хидравлична течност). Въпросът е , някой дали знае от къде може да са ? Имаше една друга дизелова кола , която капеше и се оказа от уплътнението на масло-охладителя. Тук обаче нямам идея от какво е , някой да е по-навътре ? Понеже малко трудно се стига до хубав оглед , предвид малкото място от където да се гледа. Един човек когато я беше вдигнал , каза че било от някакъв маслен сензор, намиращ се някъде под масления филтър вдясно, но не мисля че е от там. Редактирано 17 Декември, 2015 от DJ_DOGGY Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #2 Отговорено 17 Декември, 2015 Я си прочети пак въпроса и помисли... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koliaaa 2 #3 Отговорено 13 Август, 2018 On 12/17/2015 at 9:20 PM, Markony said: Я си прочети пак въпроса и помисли... Моля за малко инфо, че и аз имам същия проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koliaaa 2 #4 Отговорено 27 Октомври, 2018 При мен се оказа от О-пръстените на топлообменника на масло-вода. Намира се под конзолата на масления филтър. В Бултрако Варна ми ги смениха и сега няма проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове