Jump to content
Iceman

Отпада ”Зелената карта” за Европа

Recommended Posts

Сиреч, барем след като още илядо съвета се подпишат - може би ще можем спокойно да си излизаме извън БГ споко, без да плащаме нещо дето не го знаем за къв чеп, а и никой не знае колко му е цената и включено ли е или не е! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз честно казано нищо не разбрах от тази новина.По принци без застраховка ГО не може да се пътува нито в България, нито извън нея.Факт е, че ЕС признава нашата ГО за пътуване в целия ЕС.На ясно ли е някой какво точно отпада?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз честно казано нищо не разбрах от тази новина.По принци без застраховка ГО не може да се пътува нито в България, нито извън нея.Факт е, че ЕС признава нашата ГО за пътуване в целия ЕС.На ясно ли е някой какво точно отпада?

За да пътуваш извън България ти трябва освен гражданска и зелена карта,която се плаща допълнително.Именно тая зелена карта отпада.Сега нищо не ти пречи като се разходиш до Сандански,да мръднеш и до Гърция :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами то всичко си пише в новината. До сега ни беше нужна "Зелена Карта" (около която имаше много врътки с цените) за да пътуваме из цивилизованите европеиски страни. Сега можем спокоино да си обикаляме из страните от ЕС, само трябва да внимаваме като наближим балкана с Македония, Албания, Турция :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Що не го подписаха по-рано тези смотаняци,вчера се набутах 25лв за зелена карта .....Ама като знам колко трудно стигат нещата до КПП-то и особенно до гръцките педали ,май ще минат няколко месеца.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а от 1-ви април дали ще е нужно все-още да си купя зелена карта за Румъния, или не???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С риск да изляза вечно недоразбралия:Как ще удостовериш в ЕС без приложението "зелена карта", че имаш ГО с документ на български език, каквато е ГО??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...