DidakaDimitrov 0 #1 Публикувано 14 Декември, 2015 Здравейте Колеги , От скоро съм собтсвеник на Акорд 5-та с f20z1 - като цяло съм очарован от автомобила , но от 131-те коня под капака нещо несъм. Моля Ви , за техническа насоченост , и информация за серията двигатели H22 H23 , могат ли да се вмъкнат в този кош , скоростните кутий съвпадат ли , какъв ще е резултата с тези 30 коня отгоре? Динамика - във високите , във ниските? Всеки който се присети за нещо като + и - за този вид суап , нека сподели. Бирата от мен! Дидака Разград Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #2 Отговорено 14 Декември, 2015 Става и кутията пасва но мисля ще е доста дълга и ще убие част от това което могат Х22 и Х23Лошото е че такива читави мотори вече много трудно се намират.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NP88 1 #3 Отговорено 14 Декември, 2015 Наскоро завърших точно този суап.131 коня са и малко сега е с х22а2 165 на колела и върви екстра,но отиват доста пари и време.А и мотора трябва да се провери за проблеми.Което аз не направих и сега ще сменям колянов вал. Sent from my D6603 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DidakaDimitrov 0 #4 Отговорено 15 Декември, 2015 Здравейте , това означава ли , че лека промяна ввъв ф20 с глава от х22 ще даде тласък ? Благодаря на отзовалите се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DidakaDimitrov 0 #5 Отговорено 15 Декември, 2015 Прегледах и Прелюд групата и тема относно засилване на Ф20ката...спирам да фантазирам. В нея колегата rollin и останалите участници доста ясно са изписали тонове редове и технически варианти за този вид Суап или модификации. Благодарско , и се извинявам за новата тема в този раздел. Поздрави, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове