J's Racing BB8 49 #1 Публикувано 7 Декември, 2015 Здравейте, От скоро се сдобих с прелюд и сивика не го карам,но имам някакви планове за него. Д13-ка е няма никакъв ел,...шибидах,климатик,дори хидравлика,максимално олекотена е от към екстри. Искам да и сложа д16 или б16 зависи какво ще открия,и да я карам само за спорта. Въпроса ми е понеже д13 няма инсталация нито свестен комп,какво точно ще ми трябва за суапа от другата кола.Също кой двигател ще пасне без преправяне на тампони,за кой ще ми трябват полуоски,и кутията от д13 на кой двигател мога да я сложа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 7 Декември, 2015 Има мнооооого теми изписани подробно какво и как. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #3 Отговорено 8 Декември, 2015 Фен,търсих но или няма снимки или достатъчно инфо,а и не мога да открия някои започнал от д13. Просто не знам какво влючва "инсталацията" Какво значат обд-тата,и какво ми е нужно за другия двигател от кабелите като цяло. Горивото ми е ясно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 8 Декември, 2015 В пет теми съм писал цялата инсталация от д15б2 от съответното купе или от пълна игла пак цялата. Ти как го разбираш, аз така - от стоповете до фаровете. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове