pasala 0 #1 Публикувано 29 Ноември, 2015 Добър вечер колеги, не знам дали е правилната секция в която трябва да постна тази тема, но не съм доста напреднал в интернет пространството , та въпроса ми е относно предни накладки за 5-та ген. сивик хечбек , какво ще ми предложите като вариант и най добро качество , по възможност без турски фирми - повече клоня към оригиналните японски части. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Virgil 0 #2 Отговорено 1 Декември, 2015 За най-обикновена експлоатация мисля,че марката Ferodo,ще ти свърши добра работа. Тихи са и спират добре,а на допир самите плочки мажат доста добре,не мисля,че ще имаш проблем,а и цената им е добра,около 50 лева. Под оригинални какво разбираш? Едва ли ще намериш след като се оказа, че на уж японските марки, само кутийките са с надпис,че са там произведени,а частите всъщност -китайски! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #3 Отговорено 1 Декември, 2015 Можеш и TRW , или Ашика (маи така се казваше) Текстар недеи, че нещо народа много пропищя от тях, аз за моята сега купих ТРВ ама не съм ги сменил още че в петък да мина преглед пък тогава, ръководех се по мнения в форумите а и по колеги които са купували такива и казват че са ок, не свирят ,спират добре и цапат джантите, на пипане не оставят много черно, но като матерял са много черни а разлика от други които седят сиви или с металически цвят та ми се видят свесни, първи впечатления ще има сигурно чак догодина хахах докато легнат че сега много много не карам . В момента на колата ми са оригинални нсн накладки и да ти кажа не бих си купил пак от тях, много твърди, не цапат грам и към спирането имам забележки, никога не са свирукали но предвид изписаното по горе не бих си купил оригинални. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове