R-Racing 86 #1 Публикувано 14 Ноември, 2015 (Редактирано) Здравейте, Продавам един чуден екземпляр стегнат и направен с мерак без компромиси. Няма тропане и чукане - всичко по колата е здраво ! Honda CRX Del-Sol 1995 Стандартно оборудване Ел пакет, централно заключване, ABS, Air Bag, ел. фарове. Двигател - B18C4 напълно облсужен. Скорости - S9B LSD обслужени + истински шорт шифтър(не китайка) Чисто нова генерация на 63 мм с чисто ново крайно гърне вход 63 изход 100 Окачване - TA Technix coilovers - модифицирани да свалят до 130мм със сменени маслени пълнители от KONI. Предна стабилизираща щанга 24мм с подсилени планки Предна долна разпънка на магарето Предна горна разпънка Задна долна разпънка Заден камбър кит на (-4 градуса)-настройван на стенд. Може да поеме до +/- 8 градуса. Предни спирачки - чисто нови дискове 262мм Brembo MAX + чисто нови накладки Brembo. Задни спирачки - чисто нови дискове Brembo + чисто нови накладки Brembo. Джанти RH 9J монтирани с дураломиниеви фланци (30мм) и алуминиеви болтове за джантите. Хубави летни гуми 215/40/16. Хубави зимни гуми + алуминиеви лети джанти 205/45/16 Mugen лип Музичката е скромна pioneer cd-mp3 но не е била приоритет. Вероятно има още доста неща които съм направил по нея но вече съм забравил.. Към колата давам бонус + Перфектен D16 VTEC - 125hp пълен комплект - който беше изваден и заменен с B18C4. + КЛИМАТИК + оригиналното окачване + eibach спортни понижаващи пружини. + още някви дребни неща каквито са ми останали. Колата се намира в Пловдив може да се направи оглед с предварителна уговорка. 0887 977 005 Цената е 6200 и се коментира на място. За момента имам само тези снимки но в близките дни ще направя още на светло. Tова са зимните джанти Редактирано 14 Ноември, 2015 от R-Racing 4 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове