Boris Ivanov 0 #1 Публикувано 8 Ноември, 2015 Здравейте колеги. Аз реших да се правя на майстор и взех да сменя крушката на вратата , защото беше изгоряля. Обаче клемичката вътре беше леко крива и взех да я изправя с една отвертка , но дадох на късо . Сега не ми отчита вратата и сама се заключва ако не вкараш ключа в контакта. Бушоните са здрави . Някой ако има идея какво сам направил ?Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #2 Отговорено 8 Ноември, 2015 Нямам идея, но може да пробваш да ресетнеш, разкачайки акумулатора. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Boris Ivanov 0 #3 Отговорено 8 Ноември, 2015 Пробвах ама нищо не стана. Карах я на един майстор и ми каза ,че не знае от какво е и ще може да го оправи ако сложи някакво съпротивление и ще я отчита като друга врата а не като шофьорската ,ама така не искам ,защото няма да ми отчита компютъра реално коя врата е отворена. Sent from my Lenovo A6000 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #4 Отговорено 8 Ноември, 2015 Добре, щом е дало на късо, и не отчита вратата, да не е някакъв сензор, или да има бушон някъде във вратата, просто си мисля.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
YKolev 1 #5 Отговорено 2 Юли, 2016 Колега, реши ли си проблема? Защото и аз имМ същият? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
franticc 1 #6 Отговорено 3 Септември, 2016 И аз имам същият проблем. Някой стигна ли до решение? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове