Димитър Маринов 0 #1 Публикувано 5 Ноември, 2015 Здр. колеги интересува ме колко ома са инжекторите от Д16з6 и от Д16у3 моторите, и мога ли да си сложа смукател от Д16з6 на Д16у3 без да сменям резисторна кутия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Маринов 0 #2 Отговорено 7 Ноември, 2015 .....? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoian stoianov 24 #3 Отговорено 7 Ноември, 2015 инжекторите трябва да са еднакви (високоомни) както и смукателите;и за каква резисторна кутия говориш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Маринов 0 #4 Отговорено 8 Ноември, 2015 Взех си един смукател,Д16з6 искам да го монтирам на Д15b2 искам да я направя игла трябва да закупя още неща инсталация и....но не знам колко и какви работи остават за вземане. Предлагаха ми от Д16y3 смукател също и за това попитах дали са еднакви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 8 Ноември, 2015 (Редактирано) Комп +делко или обд0 или 1 в първия случаи инсталация не ти трябва втория букси за компа. Със стоков комп 0 можеш да караш ще ти търси баро сензора. За 1 стоков от д15б7 всичко друго тряя да е чипнато и е препоръчително. Всмукателите и инжекторите са еднакви. Нема толко зле зададен въпрос. Редактирано 8 Ноември, 2015 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Маринов 0 #6 Отговорено 10 Ноември, 2015 Благодаря колега:-) Какъв комп и какво делко трябва да си намеря в таквв случай? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 10 Ноември, 2015 Делко от д16з2/а6 комп имам чипнат при итерес пиши на лични. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Маринов 0 #8 Отговорено 11 Ноември, 2015 Клега за 80лв.даваш ли го компа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #9 Отговорено 11 Ноември, 2015 Не, ма обърка, тва се пита на лични. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове