Mr.OFF 539 #1 Публикувано 12 Март, 2007 А някой колеги се спотайват ,че имат подобни К А Ч Е С Т В А п.с...ф'нимаайте кво качвате в нетя....че после автографи трее да раздавате ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #2 Отговорено 12 Март, 2007 Бах тая парцуца врат ми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #3 Отговорено 12 Март, 2007 no comment........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #4 Отговорено 12 Март, 2007 А някой колеги се спотайват ,че имат подобни К А Ч Е С Т В А п.с...ф'нимаайте кво качвате в нетя....че после автографи трее да раздавате ! Хаха бях доста наквасен като го качих тва Ама верно ракията беше смъртоносна.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #5 Отговорено 12 Март, 2007 А някой колеги се спотайват ,че имат подобни К А Ч Е С Т В А п.с...ф'нимаайте кво качвате в нетя....че после автографи трее да раздавате ! Хаха бях доста наквасен като го качих тва Ама верно ракията беше смъртоносна.... Я да я вземеш тая парцуца на националната за свестяване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #6 Отговорено 12 Март, 2007 А някой колеги се спотайват ,че имат подобни К А Ч Е С Т В А п.с...ф'нимаайте кво качвате в нетя....че после автографи трее да раздавате ! Хаха бях доста наквасен като го качих тва Ама верно ракията беше смъртоносна.... Я да я вземеш тая парцуца на националната за свестяване Няма проблеми една две бутилки и ще се натряскаме целия форум Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #7 Отговорено 12 Март, 2007 Mommyyyy!!! Това не го ли дават на щангистите да го помиришат преди да излезат да вдигат на подиума?! Къртиш курееееееее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове