Jeepers 41 #1 Публикувано 12 Март, 2007 Ами ей така савсем случайно както си чатя аз в нас колеги от Ямбол звънкат по мобилния идавай идвай на ОМВ кой какво защо нищо не се казва,и ето тук е резултата от свткавичното бурзане тук:ЛУДНИЦА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #2 Отговорено 12 Март, 2007 aaaa Зверско Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 923 #3 Отговорено 12 Март, 2007 КРАСОТААприл и аз съм на линия..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #4 Отговорено 12 Март, 2007 Леле майко мила. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #5 Отговорено 12 Март, 2007 (Редактирано) хаха голяма веселба и голям смях падна ей.секнахме една талпа от 30тина човека на дюнерите до които спряхме ... забравиха да дъвчат , да си поръчват и налазиха прелюдите Иво , за другия път да знаеш , че звънна ли ти не трябв дапиташ "защо" , "какво" и "за колко" Редактирано 12 Март, 2007 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest xags #6 Отговорено 13 Март, 2007 E mn qки коли на кой са ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове