klavit 0 #1 Публикувано 30 Октомври, 2015 Здравейте, колеги! От скоро съм се сдобил с Хонда Акорд 2007 година и ми светна лампичката Check Engine. Направих компютърна диагностика и ми даде грешка P2004. Някой знае ли колко струва да се оправи този проблем и какво е то, влияе ли с нещо на колата/разхода. Благодаря предварително за отговорите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fonzis_ 35 #2 Отговорено 30 Октомври, 2015 Здравейте, колеги! От скоро съм се сдобил с Хонда Акорд 2007 година и ми светна лампичката Check Engine. Направих компютърна диагностика и ми даде грешка P2004. Някой знае ли колко струва да се оправи този проблем и какво е то, влияе ли с нещо на колата/разхода. Благодаря предварително за отговорите. Най-вероятно ти е от ЕГР клапана и се е появило след извънградско каране Нищо страшно, като покараш малко ще изгасне, но най-добре е да го почистиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
klavit 0 #3 Отговорено 3 Ноември, 2015 Благодаря за отговора! Обаче лампичката то светва, то изгасва - има ли отговор на това поведение? Имам чувството, че разхода на горивото е с 1 л. по-висок. Комбинирано го дават да е 6.5, а при мен е 7.5 л. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VamPo 45 #4 Отговорено 3 Ноември, 2015 http://hondakarma.com/threads/i-ctdi-imrc-frequency-solenoid-failure.120/live Най-добре отиди в оторизиран сервиз за диагностика, другото е гадаене. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #5 Отговорено 3 Ноември, 2015 Проблемът в темата ми напомня на този, макар и там да нямаше решение. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове