shinobi 4 #1 Публикувано 29 Октомври, 2015 Колеги, знаете ли къде в Шумен мога да си сменя гумите без да ми огъват праговете (повечето невнимават, на други места сервиза е след качване на тротоар) И къде мога да мина технически преглед без да опира колата на теста за спирачки? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shinobi 4 #2 Отговорено 3 Ноември, 2015 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х А Р И 41 #3 Отговорено 14 Ноември, 2015 Здравей колега, аз ходя само на едно място и това е в квартал Дивдядово при Пешо-предницата. Това е веднага след центъра на квартала, има реклама на булевард Велики Преслав. Завиваш в дясно и след 200 метра си пред сервиза. Казваш какъв е проблема и момчетата се отзовават. Ако нещо не е наред, обърни се към собственика- Пешо. Много е отзивчив и ще направи всичко по силите си да ти помогне. Дано не съм закъснял с препоръките си. Ще се прибера в България по Коледа и ще се радвам да се видим. Ако имаш желание, пиши на лични. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове