Jump to content
MAD DOG

Питанка...

Recommended Posts

Питането ми е към запознатите които са се блъскали в тая посока - какво значи возилото да е в процедура RSV?Бъкел не разбирам от шибания френски,гугъл преводача ми дава глупости.Доколкото смътно успявам да схвана имам чувството че това ще да е пострадало в инцидент и го продава застрахователя?...каква ще да е тая процедура и дали подлежи съответно после на нормална регистрация тук в БГ?...трябва ми сигурен отговор,става дума за доста пари,поне за мен де...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Коко дано това помогне ................

• It is very difficult to acquire and rebuild an insurance write off in France, it is an avenue only open to a limited number of people. An individual would find it impossible to register such a vehicle. I’m not sure that France is necessarially ‘behind’, their system is just different.

They have the ‘Procedure RSV’ which makes sure that written-off cars and bikes not fit to be returned to the road, can only be bought by accredited breakers. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

RSV е съкращение за претърпял злополука (катастрофирал тежко) автомобил, чиито агрегати са сериозно засегнати и опасни са експлоатиране.

В този случай колата трябва да бъде поправена от професионал ( ЕТ) и да последва преглед (VE) по време и след ремонта и въвеждане в движение.

Автомобили RSV се продават основно от сервизи и монтьори.

За RSV VE се говори, когато ремонта на колата надвишава стойността й, а за RIV VE, когато е по- малък от цената на колата.

Това накратко.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодарско банда,това ме ориентира.Интуитивно почти съм ги налучкал нещата...отказвам се от тоя филм.Наздраве и пак благодаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...