MAD DOG 445 #1 Публикувано 26 Октомври, 2015 Питането ми е към запознатите които са се блъскали в тая посока - какво значи возилото да е в процедура RSV?Бъкел не разбирам от шибания френски,гугъл преводача ми дава глупости.Доколкото смътно успявам да схвана имам чувството че това ще да е пострадало в инцидент и го продава застрахователя?...каква ще да е тая процедура и дали подлежи съответно после на нормална регистрация тук в БГ?...трябва ми сигурен отговор,става дума за доста пари,поне за мен де... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #2 Отговорено 26 Октомври, 2015 Коко дано това помогне ................ It is very difficult to acquire and rebuild an insurance write off in France, it is an avenue only open to a limited number of people. An individual would find it impossible to register such a vehicle. I’m not sure that France is necessarially ‘behind’, their system is just different. They have the ‘Procedure RSV’ which makes sure that written-off cars and bikes not fit to be returned to the road, can only be bought by accredited breakers. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #3 Отговорено 27 Октомври, 2015 RSV е съкращение за претърпял злополука (катастрофирал тежко) автомобил, чиито агрегати са сериозно засегнати и опасни са експлоатиране. В този случай колата трябва да бъде поправена от професионал ( ЕТ) и да последва преглед (VE) по време и след ремонта и въвеждане в движение. Автомобили RSV се продават основно от сервизи и монтьори. За RSV VE се говори, когато ремонта на колата надвишава стойността й, а за RIV VE, когато е по- малък от цената на колата. Това накратко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #4 Отговорено 27 Октомври, 2015 Благодарско банда,това ме ориентира.Интуитивно почти съм ги налучкал нещата...отказвам се от тоя филм.Наздраве и пак благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове