J's Racing BB8 49 #1 Публикувано 25 Октомври, 2015 Здравейте! Как да са сваля кората на вратата за да си сложа пищялки на оригиналното място(поне така си мисля,че трябва да има там). Развих болтчетата на дръжката и долу до копчетата,другото е само на щипки,но пластмасата около дръжката,тази където трябва да има пищялка вътре не излиза и тя пречи да сваля кората... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6gen115hp 306 #2 Отговорено 25 Октомври, 2015 Отсрани на вратата има още болчета. Трябва да свалиш и пластмасата около дръжката . После от долния краи на кората има щипки . Трябва леко да се дръпне да се откопчаят и после надигаш кората на горе да излезе лайсната на прозореца . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #3 Отговорено 25 Октомври, 2015 Да де ама пластмасата около дръжката не се сваля.Развил съм болтчето но не мръдва.Разглобявал съм на сивици и акорд и знам как трябва да излезе но не мърда.Надигам я всичко както трябва но тази пластмаса държи здраво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6gen115hp 306 #4 Отговорено 25 Октомври, 2015 http://preludebg.com/forum/6-2412-1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #5 Отговорено 25 Октомври, 2015 Аха сега вече разбрах от клипа.Трябва да се бутне на дясно пластмасата.Благодаря колега! А какви пищялки мога да сложа там оригинални ли трябва да са? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #6 Отговорено 26 Октомври, 2015 Трябва да сложиш такива, спрямо плейърът ти, а именно - съпротивление/мощност и задължително, да не са с по голяма чувствителност от основните ти ВГ. Другото е размер и напасване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #7 Отговорено 28 Октомври, 2015 А дали 5ген прелюд всички имат пищялки там? Защото аз нямам букса за пищялка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове