Георги Георгиевв 9 #1 Публикувано 23 Октомври, 2015 Смених съединител както и 2-те помпи. Отначало всичко ок, но тази вечер валеше и реших малко да повъртя гуми. И така от място с газ зацепва и върти и така към 7000 оборота давам 2-ра и настъпвам и задържа едни високи обороти без да върти гуми и усетих, че забуксува, аи замириса на феродо. Съединителя е на нвма 1000 км.. Замина ли си...дали ако карам нормално ще се поразработи и ще се оправи с километрите... Колата е сивик 1.4 is hatchback. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #2 Отговорено 23 Октомври, 2015 А съеденителя каква марка е.И комплект ли сложи или само феродов диск. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги Георгиевв 9 #3 Отговорено 23 Октомври, 2015 Цал комплект 1-во валео поръчах, но там притискателниа не съвпадна, и накрая някакъв mekarm Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги Георгиевв 9 #4 Отговорено 23 Октомври, 2015 Възможно ли е да е пренатегнат ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #5 Отговорено 23 Октомври, 2015 Не е от това. Аз таква марка не съм чувал. Моя е Exedy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги Георгиевв 9 #6 Отговорено 23 Октомври, 2015 Валеото го върнах и имаха само такъв комплект на mecarm всичко е еднакво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #7 Отговорено 23 Октомври, 2015 Мекарм е най-евтината марка на евро 07. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги Георгиевв 9 #8 Отговорено 23 Октомври, 2015 В сервиза след като valeo не пасна неможаха да открият друг и варианта до 300 лева беше това,ане ми се чакаше да доставят от друга държава... Май ще се науча да чакам вече.. И дано се оправи днес пак пробвах на баир 1 до 5к и 2-ра наподсечка си зацепи.. И това с ръчна и тръгване на 3-та пробвах,изгасна си. Щесе чуе вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги Георгиевв 9 #9 Отговорено 4 Ноември, 2015 (Редактирано) Реших проблема! Съединителя е наред, долна помпа не евръщала хубаво вилката и така съм карал с леко натиснат съединител. Двете ми помпи са нови,проблема беше от гумения маркуч,който свързва металните тръбички от горна до долна помпа. Не бях с такъв за модела ами с друг,но пак за такава цел,но явно оказва влияние стaвало е нещо като тапа и не връща налягане.Намерих оригинален за 10лв и сега да чукна на дърво е супер. Редактирано 4 Ноември, 2015 от Георги Георгиевв 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове