agyulev 0 #1 Публикувано 11 Март, 2007 ЗдрастиАз ще ходя, но Май месец в Германия. Има няколко коли, които са уредени и само ще отидада ги взема. Сега и аз тръгвам да доразучвам документалният въпрос.Ще чакаме колегите, които са внесли автомобил след 1.01.2007 да споделят опита си, както и препоръките си.Благодарим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pliushtadin 0 #2 Отговорено 11 Март, 2007 Аз също мислех да ходя, но за сега се спрях да разчитам на хората, които са си отдавна в този бизнес (че е по-лесно). Проблема е че нашите любимки не са под път и над път там и малко се узорват с издирването - та за това още се чудя дали да не придружа вносният човек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragorip 0 #3 Отговорено 11 Март, 2007 я сега и аз да запитам нещо има ли някакво ограничение в конете в смисъл до колко коня няма да се заплаща допълнително както едно време ли е до 90 коня беше по ефтино или сега това няма значение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #4 Отговорено 12 Март, 2007 (Редактирано) ...както едно време ли е до 90 коня беше по ефтино или сега това няма значение до 120 кВт е без акциз или мито! Редактирано 12 Март, 2007 от element Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Neven 0 #5 Отговорено 12 Март, 2007 Да си я закупиш сам от чужбина излиза най изгодно защото избягваш плащане на ддс, което фирмите плащат, но пък трябва да отидеш лично.трябват ти оригиналния талон на колата и документ за минат преглед TUVнай-добре е колата да има номера и гражданска отговорност(зелена карта), тогава пишеш договор и си тръгваш на ход, в противен случай или я качваш на автовоз или си купуваш временни номера и зелена карта.Избягвай коли от автокъщи....обикновенно са спряни от движение без номера и TUV.Най-добре е от частни обяви......малко по-скъпи са, но имат всички документи, ясно минало(сервизна книжка), в много случаи и втори комплект гуми и джанти.Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #6 Отговорено 12 Март, 2007 ...............Най-добре е от частни обяви......малко по-скъпи са, но имат всички документи, ясно минало(сервизна книжка), в много случаи и втори комплект гуми и джанти......... Колега, имали сайт за такива обяви защото в mobile.de и autoscout24.de са само на автокъщи , единствения начин който знам за такива обяви е там на място по вестниците или да се оглеждаш за свалени номера на някоя и друга кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jica 0 #7 Отговорено 13 Март, 2007 Как е по-добре да ходя с един човек до германия (тираджия) който не знам колко познава автоборсите и незнам колко разбира от коли и по-специално хонда или да се доверя на автоджамбазин който не е толкова заинтересуван да внесе читава кола а по-скоро да я продаде и дали може въобще да се разчита на автоджамбазите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivaivalito 8 #8 Отговорено 13 Март, 2007 A Какво ще кажете да направим една Хонда екскурзия 2ма 3ма или колкото има навити да отидем заедно >? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jica 0 #9 Отговорено 13 Март, 2007 ако има достатъчно читави коли ще е добре ама ако са малко наистина ще се изпокараме а нямам представа дали в германия има достатъчно много хонди (5 ген. хечбек за мен), а плюс това аз мисля да ходя през есента че няма парички още. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #10 Отговорено 14 Март, 2007 до есента много вода ще изтече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Pliushtadin #11 Отговорено 14 Март, 2007 Според мен трябва да има човек, които да е по-навътре с вноса на коли, автокъщите, Германията и т.н. Дали ще е 1 или 2-3 Баи Ганиовци все тая Аз си търся Сивик 5та В-ТЕК, 1.5 -90коня или 1.6 125 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ivaivalito #12 Отговорено 14 Март, 2007 ами нека да организираме нещо ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pliushtadin 0 #13 Отговорено 15 Март, 2007 аз след 2 седмици ще мога да кажа със сигурност дали ще ходя нанкяде или не. СЕга съм с вързани ръце Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове