Jump to content
agyulev

Внос на Хонда

Recommended Posts

ЗдрастиАз ще ходя, но Май месец в Германия. Има няколко коли, които са уредени и само ще отидада ги взема. Сега и аз тръгвам да доразучвам документалният въпрос.Ще чакаме колегите, които са внесли автомобил след 1.01.2007 да споделят опита си, както и препоръките си.Благодарим :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също мислех да ходя, но за сега се спрях да разчитам на хората, които са си отдавна в този бизнес (че е по-лесно). Проблема е че нашите любимки не са под път и над път там и малко се узорват с издирването - та за това още се чудя дали да не придружа вносният човек

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

я сега и аз да запитам нещо има ли някакво ограничение в конете в смисъл до колко коня няма да се заплаща допълнително както едно време ли е до 90 коня беше по ефтино или сега това няма значение :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

...както едно време ли е до 90 коня беше по ефтино или сега това няма значение :worthy:

до 120 кВт е без акциз или мито! Редактирано от element

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да си я закупиш сам от чужбина излиза най изгодно защото избягваш плащане на ддс, което фирмите плащат, но пък трябва да отидеш лично.трябват ти оригиналния талон на колата и документ за минат преглед TUVнай-добре е колата да има номера и гражданска отговорност(зелена карта), тогава пишеш договор и си тръгваш на ход, в противен случай или я качваш на автовоз или си купуваш временни номера и зелена карта.Избягвай коли от автокъщи....обикновенно са спряни от движение без номера и TUV.Най-добре е от частни обяви......малко по-скъпи са, но имат всички документи, ясно минало(сервизна книжка), в много случаи и втори комплект гуми и джанти.Успех. :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...............Най-добре е от частни обяви......малко по-скъпи са, но имат всички документи,

ясно минало(сервизна книжка), в много случаи и втори комплект гуми и джанти.........

Колега, имали сайт за такива обяви защото в mobile.de и autoscout24.de са само

на автокъщи :lol: , единствения начин който знам за такива обяви е там на място

по вестниците или да се оглеждаш за свалени номера на някоя и друга кола :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как е по-добре да ходя с един човек до германия (тираджия) който не знам колко познава автоборсите и незнам колко разбира от коли и по-специално хонда или да се доверя на автоджамбазин който не е толкова заинтересуван да внесе читава кола а по-скоро да я продаде и дали може въобще да се разчита на автоджамбазите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

A Какво ще кажете да направим една Хонда екскурзия 2ма 3ма или колкото има навити да отидем заедно >?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако има достатъчно читави коли ще е добре ама ако са малко наистина ще се изпокараме а нямам представа дали в германия има достатъчно много хонди (5 ген. хечбек за мен), а плюс това аз мисля да ходя през есента че няма парички още.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

до есента много вода ще изтече :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pliushtadin

Според мен трябва да има човек, които да е по-навътре с вноса на коли, автокъщите, Германията и т.н. Дали ще е 1 или 2-3 Баи Ганиовци все тая :lol: Аз си търся Сивик 5та В-ТЕК, 1.5 -90коня или 1.6 125

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivaivalito

ами нека да организираме нещо ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз след 2 седмици ще мога да кажа със сигурност дали ще ходя нанкяде или не. СЕга съм с вързани ръце :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...