ATMV 108 #1 Публикувано 18 Октомври, 2015 Здравейте, малко неприятна случка ми се случи тази вечер, точно преди да тръгна на път. Стартирах двигателя тъкмо потеглям и ми сигнализират,че тече масло. Спирам поглеждам то не тече, а се излива направо. Успях да махна пластмасовата кора от към ангренажа(зад дясното колело и да огледам). Филтъра си е стегнат покрай него и над него много омазано. Успях да обезмасля маркучите и датчика, но докато стигна до това всичкото изтече. Утре ще наливам и ще гледам...но ако някой е имал подобен проблем, моля да сподели. Ще съм много благодарен. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #2 Отговорено 18 Октомври, 2015 Така, както си написал, оставам с впечатление, че теча е на двигателно масло. Сигурен ли си, че не тече маслото на хидравликата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATMV 108 #3 Отговорено 19 Октомври, 2015 Здравей теча беше от маслото на мотора.Пометнала гумичка на масления филтър- прекалил съм със стягането при смяната,която беше едва преди 1000км... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове