preparat 2 #1 Публикувано 12 Октомври, 2015 (Редактирано) Здравейте колеги. При обратен завой, с навит до края волан на ляво и нормално подадена газ, се чува тракане от дясно.Погледнах си външното карето, маншона му беше скъсан и реших да го сменя. Но след смяната тракането си остана , сякаш една идея по-тихо , но го има.Та въпроса ми е от къде може да е ?Вътрешно каре ли ? Кормилен накрайник ли ? Тракането е ритмично и само при завой с навит волан почти до края.Не знам дали има връзка и това , че на място като навивам волана и след един оборот се чува силен звук и се усещат вибрации във волана.Някой имал ли е проблеми с подобни симптоми? Хондата е английски сивик , МА9, 95-та. Благодаря ... Редактирано 12 Октомври, 2015 от preparat Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boiskii 353 #2 Отговорено 12 Октомври, 2015 Зависи колко време е бил скъсан преди да го смениш. На предната ми кола също имах леко скъсан маншон, но го установих след време. Имах странно припукване, което не можех да открия от къде идва. След смяна на маншона и гресиране се оправи, но това каре се движеше по-свободно от другото (смених и двата външни маншона и направих сравнение), т.е. пясъка го беше поразлуфтил малко. Та ако е много изядено колкото и грес да слагаш все ше си тропа. А дали това е 100% проблема ти, не мога да кажа... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #3 Отговорено 12 Октомври, 2015 сменяй карето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
preparat 2 #4 Отговорено 12 Октомври, 2015 Външното е сменено преди седмица.Вътрешното ли да сменя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове