dimityr_prelude 1 #1 Публикувано 3 Октомври, 2015 (Редактирано) Колеги малко помощ... Та онзи ден качвам се на прелюда да се поразкарам малко и както си карам смянам от 3-та за 4-та обаче много трудно влезна както и другите почнаха трудно да влизат след това. Прибрах се аз веднага и колата на място нищо, обаче влизам пак да тъгвам и скоростите грам не влизаха дори не можех да да вкарам скорост дори и да почнат да хуркат, загасих я аз и се оправи но след малко работа пак същото и то от време на време и/или ако си влезнат се чува едно гадно чукане като вкарам скорост и то не винаги и дори ми се случи че държа съединитела и колата тръгва и гаснее все едно се качва дете за първи път и я изгасва... Също и карам си на първа натискам съединитела тя продължава да върви все едно не съм натиснал съединитела и даже не мога да изключа от скорост, но не го прави винаги.... Сменил съм горна помпа беше тръгнала на 3 дена е и масло в скоростите но никакъв ефект. Редактирано 3 Октомври, 2015 от dimityr_prelude Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZAPPA 39 #2 Отговорено 3 Октомври, 2015 (Редактирано) ... карам си на първа натискам съединитела тя продължава да върви все едно не съм натиснал съединитела и даже не мога да изключа от скорост.... Определено нямаш съединител. Или е износен до нитове, или помпите не работят. При първия вариант педалът е много твърд, при втория е мек и потъва. Редактирано 3 Октомври, 2015 от ZAPPA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #3 Отговорено 4 Октомври, 2015 Също и карам си на първа натискам съединитела тя продължава да върви все едно не съм натиснал съединитела и даже не мога да изключа от скорост, но не го прави винаги.... Сменил съм горна помпа беше тръгнала на 3 дена е и масло в скоростите но никакъв ефект. Не си обезвъздушил както трябва системата след смяната на горната помпа, или и долната помпа ти е за смяна . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimityr_prelude 1 #4 Отговорено 4 Октомври, 2015 Долната помпа е здрава, обезвъдушено е... Kолегата както каза педала ми е доста твърд от преди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimityr_prelude 1 #5 Отговорено 6 Октомври, 2015 Колата вече е в сервиз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimityr_prelude 1 #6 Отговорено 7 Октомври, 2015 Колеги обадиха ми се от сервиза. Счупен притискателен диск + аксиалния лагер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове