Fonzis_ 35 #1 Публикувано 24 Септември, 2015 Здравейте колеги, ето я и моята хубавица! Колата е 2004г. Executive с всички екстри за модела, колата е на 178000км с уникален светъл салон! По принцип съм фен и карам само японки, като към момента имам и Мазда 6 и Мазда 3, но Акорда е класа над 6-цата и 2 над 3-ката 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gugoj 76 #2 Отговорено 24 Септември, 2015 но Акорда е класа над 6-цата и 2 над 3-ката Така е колега, но и цената му е по-голяма Честито и да те радва дълго време! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fonzis_ 35 #3 Отговорено 9 Октомври, 2015 Ето я новата мишонка Honda Accord 2.4 Automatic Executive с все екстри 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fonzis_ 35 #4 Отговорено 10 Октомври, 2015 И една от вътре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6062 #5 Отговорено 13 Октомври, 2015 Честито колега. Тоя цвят винаги ми е харесвал. Кажи как поддържаш кожата и с какво третираш седалките за да не се хлъзгаш по тях? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fonzis_ 35 #6 Отговорено 13 Октомври, 2015 Здравей, Имам приятел с почистваща фирма и той ми дава препарат за кожен салон, но незнам как се казва...ще го питам и ще ти кажа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6062 #7 Отговорено 15 Октомври, 2015 Ок. Кожата е чиста, но се хлъзга, а съм чувал че се маже с нещо и се повишават фрикционните и свойства. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове