go6i11 6 #1 Публикувано 9 Март, 2007 защо на 5 генерация седан - някои са със носачи от плътно желязо , а има и някои са с носачи от профилирана ламарина . става въпрос за напречните носачи на задния мост тези дето амортисьора се захваща за тях ???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
go6i11 6 #2 Отговорено 10 Март, 2007 аре бе никои ли не знае . или я пишете кои със какви е ,коя година ви е колата и със кои двигател . че нещо се хвърлих у размисли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest go6i11 #4 Отговорено 11 Март, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cls #5 Отговорено 11 Март, 2007 Гоши, прасни една снимка брат, да видим за какво става въпрос.Мойте са плътни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #6 Отговорено 12 Март, 2007 Хора,ударете едно рамо.Трябва да разберем от какво е това задно окачване.Ако някой е с такова да сподели модела на колата си.Ето снимки:Снимка 1Снимка 2Снимка 3Снимка 4Снимка 5Снимка 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikitooo 10 #7 Отговорено 14 Март, 2007 Пичове, моят седан е с такова окачване. JHMED4 88г. мотор D16A6. С другото окачване (плътния напречник) има и CRX, виждал съм и ровър 216 с такова. До колкото знам, няма разлика в двете освен дължината на тампоните и захващането на амортесьора. При плътния тампоните са малко по къси и захващането на амортесьора е тип мотовилка. Надявам се да съм бил полезен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #8 Отговорено 14 Март, 2007 Благодаря, на всички!Ако има още някой може да добави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lud fen 0 #9 Отговорено 14 Март, 2007 (Редактирано) седан 5-та д15б2 93г моето е от другия видтуктуктук Редактирано 14 Март, 2007 от lud fen Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r2d2 6 #10 Отговорено 14 Март, 2007 седан 5-та д15б2 93г моето е от другия видтуктуктукАз съм със същите! JHMEG8 93та Д15Б2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
radku 0 #11 Отговорено 17 Март, 2007 седан 5-та д15б2 93г моето е от другия видтуктуктукМоето окачване е същото, с носачи от плътно желязоD15B2 седан JHMEG8... 93г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dechko 3 #12 Отговорено 17 Март, 2007 (Редактирано) това са задни носачи които се монтират на сивици 5 ген които не са за европеиския пазар разликата е само в напречните носачи и амортисьорите мисля че са савместими с 4 ген и шатъл Редактирано 17 Март, 2007 от Dechko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
go6i11 6 #13 Отговорено 17 Март, 2007 това са задни носачи които се монтират на сивици 5 ген които не са за европеиския пазар разликата е само в напречните носачи и амортисьорите мисля че са савместими с 4 ген и шатъл благодаря за инфо-то вече ми се изясниха много неща за моита колица и това че не ми се разчита вина и за разни други номерца по колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове