canko79 5 #1 Публикувано 22 Септември, 2015 (Редактирано) Здравейте колеги,някой да е гледал тая интегра за какво става дума http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11436374319623839&slink=alssio И към колегите който карат интегра да споделят лични мннения и евентуални слаби места. Редактирано 22 Септември, 2015 от canko79 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
freesoul 125 #2 Отговорено 22 Септември, 2015 Гледах я колата на Горубляне. Като цяло е в много добро състояние. Има малко ръжда на задна лява вежда. Цялата кола е боядисвана, но това не значи нищо лошо. Интериора е като нов. Има задна разпънка заради която е поизрязана пластмасата в багажника. Двигателя работеше добре. Не съм я карал. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gugoj 76 #3 Отговорено 23 Септември, 2015 Волана е изключително запазен, което е рядко срещано, ръжда имаше и по двете вежди, не сме я гледали как е отдолу. Има доста странен метален бутон в дясно от волана и малко излишни кабелаци отпред в коша (предположихме, че е за перката или някакво друго охлаждане). Колата е хубава, но не и за тия пари (мое мнение). Външно също така има на няколко места липсва лак (едното, което най-много ми се наби, а е доста малко, е отзад точно до ключалката на багажника и емблемата). Салона е доста запазен, отпред от лявата страна е имала удар, не изглежда да е бил сериозен. Като цяло е хубава колата, няма как да се разбере двигателя в какво състояние е (дали се налага да се ревизира), трябва да се погледне за ръжда отдолу. Трябва да се види на място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JayR 77 #4 Отговорено 23 Септември, 2015 И аз я огледах, потвърждавам, че изглежда доста запазен таралясника... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
canko79 5 #5 Отговорено 24 Септември, 2015 Много благодаря колеги за точните отговори, това ме интересуваше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Ленков 133 #6 Отговорено 3 Октомври, 2015 Имам такава Интегра и я карам през лятото, мога да ти кажа, е дава много положителни емоции, караш и се кефиш, да не говорим за ускорение и поведение на пътя.Имам я от 5 години и освен консумативи друго не съм правил по нея, много е здрава, не съжалявам за покупката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове