pando 12 #1 Публикувано 22 Септември, 2015 Здравейте колеги,бихте ли ми казали какьв антифриз да си купя за смяна на сегашния,в момента сьм сьс зелен,колко литра сьбира и горе долу колко струва и ако знаете смяната колко струва?Благодаря предварително на всички отзовали се! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chy 22 #2 Отговорено 22 Септември, 2015 (Редактирано) Тотал 6,8литра,вероятно няма да се източи всичко така че 3литра концентрат са и таман.За мойта купих HEPU(въпреки че пише да се сипва само джиниън хонда тайп 2 куулант),син,разфасовки по 1,5 литра.Цената е в зависимост от отстъпката ама е поне по 20 лв за шише...отделно за дестилирана вода...за цена за смяна-никога не съм питал ама едва ли ще искат повече от двайсетак...в моята книжка има процедура по подмяна на течността(на английски) предполагам че е еднаква при дизел и бензин.Ако искаш мога да ти я пратя на имейл... Редактирано 22 Септември, 2015 от chy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pando 12 #3 Отговорено 22 Септември, 2015 Благодаря ти,разбрах! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mirovas 0 #4 Отговорено 28 Септември, 2015 Здравей колега. Скоро и на мен ще ми се налага да сменям охладителната течност, може ли ако е удобно да изпратиш и на мен тази процедура по смяна на течността. (mironv82@gmail.com) Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове