Atanas Araba 12 #1 Публикувано 12 Септември, 2015 Привет и от мен. От няколко дни насам съм като влак)) Страх ме е да натисна спирачката ,че стърже ли стърже,не е истина... Снощи реших да сменям накладки въпреки,че на външната,която може да се види си имаше,но казвам си -е вътрешната нали я натиска буталцето логично по бързо да се е износила.Махам и двете на половина. Слагам джантата въртя на ръка колелото и се чува това пристъргване. Казвам си това са челюстите на ръчната и ако ги отхлабя малко (пък и без ръчна) ,ще спре това стържене. Махам гумичката въртя зъбното колеленце и я разхлабвам (да се увеличи разстоянието между тях и барабана ). Сега ръчната се спира в подлакътника не държи ,както преди т.е. "събрал"съм челюстите, но тази сутрин ходих до Gatwick и влака почна да стърже пак. Никога не съм сменял тези челюсти,накладки си има . В движение като докосна педал на спирачка лекичко се чува най много . Помагайте...... Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #2 Отговорено 12 Септември, 2015 (Редактирано) При мен също го чувам това престъргване, но много рядко и от скоро, забелязах, че е отзад в дясно. Дори не се бях сетил, че може да е от ръчната Дали може това да стане нова тема, че да има развитие. Редактирано 12 Септември, 2015 от h5rov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prosqka 2 #3 Отговорено 14 Септември, 2015 Като стана въпрос за спирачките мога ли да попитам някой дали е сменял спирачни апарати .При мен задържа едното колело за 2 път в рамките на месец. Препоръчаха ми да сменя апаратите и четирите. Някои правил ли е нещо подобно ако може да сподели. Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове