Zvera 0 #1 Публикувано 8 Септември, 2015 (Редактирано) Zdraveite picove izvinqvam se za latinicata.Imam vapros za moqta kola Gori maslo i sveti lampata na dvigatela v jalto nqkoi ako moje da kaje neshto po vaprosa. Blagodarq Здравейте, имам въпрос за моята кола, гори масло и свети лампата на двигателя в жълто. Някой ако може да каже нещо по въпроса. Редактирано 8 Септември, 2015 от atoma Първо и последно предупреждение за маймуницата!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko_1 67 #2 Отговорено 8 Септември, 2015 Zdraveite picove izvinqvam se za latinicata.Imam vapros za moqta kola Gori maslo i sveti lampata na dvigatela v jalto nqkoi ako moje da kaje neshto po vaprosa. Blagodarq Здравейте, имам въпрос за моята кола, гори масло и свети лампата на двигателя в жълто. Някой ако може да каже нещо по въпроса. Като за начало, ходи да ти я закачат на диагностика... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #3 Отговорено 8 Септември, 2015 Прочитат се грешките,оправят се и после се сменят сегменти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове