Hondamaniq 0 #1 Публикувано 23 Август, 2015 Колеги помогнете имам проблем когато карам на газ и реша да сменя на бензин колата забива муцуната и не иска да върви и изгася , не пали на бензин моля помогнете мотора е 1,5 90 коня . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #2 Отговорено 24 Август, 2015 И моята предишна кола така правеше,. Като мина от газ на бензин и влиза в авариен режим и неиска да вдигне пожече от 3000об. В случая ако неискаш да забива гасиш колата,даваш на контакт,прехвърляш я на газ и палиш. Но щом не пали на бензин може да имаш проблем и с горивната помпа,или главното реле. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaPower 15 #3 Отговорено 1 Септември, 2015 Здравей колега, аз имам същия проблем със Д15Б2 но успях да намеря временно решение. Като минаваш от газ на бензин просто изгаси колата и я запали на бензин. Поне при мен става. Малеее благодаря ти за твмата, току що като прочетох коментара на "Янушев" осъзнах защо моята не е искала да вдига повече от 125км/ч на бензин щото тогава си карах на газ и обърнах на бензин и явно на 125км/ч = 3000об/мин. Моля сподели все пак ако намериш някакво решение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hondamaniq 0 #4 Отговорено 4 Септември, 2015 При мен инжекторите бяха запушени и нямаха уплътнения сменихме уплътненията почистихме инжекторите и се оправи . Но ми светеше чека на таблото беше вкарана в сервизен режим и на 3,500 прекъсвач на всяка скорост премахнахме грешката и колата върви стабилно на бензин и на газ . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
incr3dible 23 #5 Отговорено 13 Септември, 2015 Това се прави при карбуратори и само от бензин на газ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове