HR-V Фен 0 #1 Публикувано 21 Август, 2015 Колеги, много ме мъчи един въпрос: Аджеба трябва ли да превъртат предните гуми (и колко оборота) при потегляне с "мръсна" газ на HR-V 4х4? Правя проби от които нищо не мога да разбера - тръгвам от място с много газ на асвалт, черен път, пясък дори и предните гуми превъртат та се палят, ама задите като че ли нищо не правят... поне аз не мога да забележа да се тормозят! Ако обаче навия пълен ляв(или десен) и повторя опражнението осещам че задния мост като че ли започва да работи... Според мен има нещо нередно в тая работа! Би трябвало още щом превърти някое от предните колела и веднага да се предаде движение и към задния мост, нали така??! Споделете моля как сте вие... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HR-V Фен 0 #2 Отговорено 24 Август, 2015 Eee, никой ли не знае дали е нормално да ти буксуват предните гуми... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
гената. 11 #3 Отговорено 24 Август, 2015 На четвърт оборот превъртане ня предните, трябва дя тръгнат задните ако всичко ти е наред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HR-V Фен 0 #4 Отговорено 24 Август, 2015 На четвърт оборот превъртане ня предните, трябва дя тръгнат задните ако всичко ти е наред Това е вече нещо! За съжаление обаче аз си мисля че моите превъртат доста повече... И каква може да е причината? Как мога да направя сигурна диагностика?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #5 Отговорено 25 Август, 2015 Диагностиката е точно на асфалт с много газ.След първоначалното пропищяване,следва удар в гърба и колата хуква,след което задното разцепва.Трудно е да се каже ,колко превъртат гумите ,докато поемат задните,но е някъде около половин секунда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове