bat_gogo 1 #1 Публикувано 7 Март, 2007 погледнете продукта на тази компания Fuel Freedom Мой познат (на който му имам доверие и няма лична финансова изгода) ми подари 4 таблетки от тоя продукт, още не съм го пробвал защото не обичам да слагам в резорвара друго освен бензин, но този мой човек доста ми ги хвали и смятам да пробвам, а и невярвам да навреди. е някакъв тест на същия продукт, има и още интересни тестчета: Щрак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest xags #2 Отговорено 7 Март, 2007 МММ Тва много яко дай малко насам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #3 Отговорено 10 Март, 2007 Принципно катализатори се използват навсякъде в происводството и химията за да се ускори или оптимизира даден процес. Невиждам защо това да не става и с горивото. Има логика да подобри многократно изгарянето в цилиндрите. Принципно кислорода е добър катализатор на горенето. Ако му се помогне малко ефекта ще е доста добър. Мисляси обаче че ако сложиш такова нещо в голяма концентрация, може и да се получат детонации. Тоест трябва да пълниш резервоара догоре и тогава слагаш хапчето. Може и да съм в грешка, но на опаковката сигурно има указания точно за това. Навит съм да го пробвам, така че ще проуча каде се продават и ще си взема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #4 Отговорено 10 Март, 2007 Принципно катализатори се използват навсякъде в происводството и химията за да се ускори или оптимизира даден процес. Невиждам защо това да не става и с горивото. Има логика да подобри многократно изгарянето в цилиндрите. Принципно кислорода е добър катализатор на горенето. Ако му се помогне малко ефекта ще е доста добър. Мисляси обаче че ако сложиш такова нещо в голяма концентрация, може и да се получат детонации. Тоест трябва да пълниш резервоара догоре и тогава слагаш хапчето. Може и да съм в грешка, но на опаковката сигурно има указания точно за това. Навит съм да го пробвам, така че ще проуча каде се продават и ще си взема.izvini me za latinicata,no bi li obiasnil malko pove4e Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #5 Отговорено 10 Март, 2007 Като го пробваш кажи си мнението и задължително си засичи разхода за да имаме нещо черно на бяло ПС В: Може ли MPG-CAP™ да изчисти горивната ми система като други добавки?О: MPG-CAP™ не е добавка. Той изгражда тънък микро-филм който обгръща горивната камера на двигателя Ви, с което спомага за пълното изгаряне на горивото. Не съм много в час по Химия ама как точно таблетката разбира че трябва баш в цилиндъра да го направи "..тънкия микро-филм.." ами не например в дюзата и после ...... В: Колко ще ви струва да пробвате този нов революционен продукт?О: Само 10 лв Това са 2 таблетки по 5 лв, които са за 3 резервоара. При първото пълнене на резервоара се слага цяла таблетка, а всички следващи пъти по половин. Имтересно как сами си задават въпроси и после пак сами си отговарят и няма възможност да добавиш мнение или да им зададеш въпрос? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #6 Отговорено 10 Март, 2007 пооправих нещата с езика и наистина сам заинтересован пооправих нещата с езика и наистина сам заинтересоване наистина 6те сам доволен ако някои ме светнеблагодаря за дверието Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #7 Отговорено 10 Март, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Brutalism #8 Отговорено 13 Юни, 2008 Е някой пробва ли ги тези хапове,има ли ефект,защото и на баща ми са му дали и като се върна в бургас ще ги пробвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #9 Отговорено 13 Юни, 2008 То така се почва първо с хапчета а после на по-твърдо Умната с химията ей...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #10 Отговорено 13 Юни, 2008 а нямаше ли наскоро друга тема от друг потребител със същите хапчета? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Aleksandyr #11 Отговорено 13 Юни, 2008 (Редактирано) Ехеее ,това ми звучи като хапче за отслабване ,яж яж яж пии едно хапче и остлабваш .. м незнам трудно ми е до го повярвам. И какво има в това хапче ?П.П. Ама темата била стара .. Редактирано 13 Юни, 2008 от Aleksandyr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #12 Отговорено 13 Юни, 2008 Да темата е стара и аз я бях прочел и като отидох на презентацията и си викам аве той някой от форума беше казал за тия хапове....Това се води като пдобрител, а Не додавка и е катализатор на горивния процес и действието му се се осъществява в горивната камера на двигателя.Там се образува мокропокритие в/у металните повърхности. и благодарение на него горивната смес се запалва и изгаря по-бързо и по-пълноценно.Тоз продукт трерира двигателя,който увеличава изминатите километри с определено количество гориво.За 5 часа се разтваря в бензина,а в дизела за 7 и се използва за всякакви двигатели двигатели с вътрешно горене - мотоциклети,леки коли,автобуси,камиони, градинкса и селскостопанкса техника, строителна техника, тежки машини, джетове, лодки, Кораби, генератори,косачки... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #13 Отговорено 13 Юни, 2008 аз пробвах две хапчета, но това е крайно малко за да се осети някакъв ефект, наистина тия изнасят много пресилени факти, но ефект някакъв сигурно има, иначе нямаше да имат пазар за повече 2 - 3 месеца. Аз обаче съм решен първо да преведа запалителната система в перфектен вид и тогава да пробвам разни добавки. тук има тестове на подобни чудеса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasakoto.Yakata 5 #14 Отговорено 13 Юни, 2008 клюк Разпространението на продукта е с milti level marketing Досети се защо този познат ти ги е "подарил" и дали има някакъв интерес от това.Споменато е че тези хапове са ги разработили за да могат старите двигатели да използват безоловен бензин. Като страничен ефект може да има и някаква икономия, но не ми се вярва да е осезаем. Поне компанията има сертификат че не вредят на двигателя Най добре е да изпробваш разхода с инфоборда на колегата Informer при едни и същи условия и да споделиш какво се е получило. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #15 Отговорено 13 Юни, 2008 Ето вижте тук мойе да има нещо полезно http://www.myffi.biz/Default.aspx Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #16 Отговорено 13 Юни, 2008 клюк Разпространението на продукта е с milti level marketing Досети се защо този познат ти ги е "подарил" и дали има някакъв интерес от това.то е ясно, че са мостри, и за това ми ги подари, за да ме зариби, НО това няма отношение по темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #17 Отговорено 14 Юни, 2008 (Редактирано) КолегиМоля ви подарете ми едно хапче и на мен- в Института по Металознание ще мога да му направя X-Ray (рентгенов) анализ, и ще видим какво има в тези хапчета- Хммм.. ако са някакви въглеводороди- не зная дали ще се хванат.Ще трябва да пробваме- сега умуванията са излишни.Всяко нещо си има обяснение- помогнете да стигнем до истинатаПоздрави Редактирано 14 Юни, 2008 от JoroHondata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BAD_BOY 1 #18 Отговорено 14 Юни, 2008 ами колеги това е същото дето ползвам ве4е трети месец и пуснах тема преди седмица ,но модератора незнайно защо ми я спря без да ми обясни ,а аз изказвах мнение от ефекта от тях наистина действат като ми намали разхода и ми повиши мощноста ,но за пове4е подробности когато се видиме или на ли4на Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #19 Отговорено 14 Юни, 2008 Баща ми има такива са му дали и тая седмица ще идва към софия и ще го накарам да ги вземе и ще ти пиша да ги видим ки са тез апове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове