Jump to content
Guest weapon R

Една интересна историйка.

Recommended Posts

Guest weapon R

Та ето за какво става дума:преди около две години по една или друга при4ина се слу4и така 4е полицията конфискува една от на6ите служебни коли-сивик 94 седан.Последваха куп разправии,които вас не ви интересуват и ето 4е след две години полу4ихме правото да си вземем обратно колата :) .Тук е мястото да похваля родната полиция 4е през цялото това време колата не е била докосвана,т.е. нямаше никакви липси.Итака отиваме ние да взимаме колата с зареден акумулатор,слагаме го на колата и.................,мом4ета вярвате или не колата запали от 4етвърт :) .Представете си изумлението на вси4ки полицаи които се бяха събрали да гледат сеир.Ние също не вярвахме много,но това си е хонда.Представете си само две години-сняг,пек,дъжд,влага, пак сняг и пак дъжд и пак жега.RESPECT :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми кво да ти кажа...........ХОНДА :) другото е без думи..... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Та ето за какво става дума:преди около две години по една или друга при4ина се слу4и така 4е полицията конфискува една от на6ите служебни коли-сивик 94 седан.Последваха куп разправии,които вас не ви интересуват и ето 4е след две години полу4ихме правото да си вземем обратно колата :) .Тук е мястото да похваля родната полиция 4е през цялото това време колата не е била докосвана,т.е. нямаше никакви липси.Итака отиваме ние да взимаме колата с зареден акумулатор,слагаме го на колата и.................,мом4ета вярвате или не колата запали от 4етвърт :) .Представете си изумлението на вси4ки полицаи които се бяха събрали да гледат сеир.Ние също не вярвахме много,но това си е хонда.Представете си само две години-сняг,пек,дъжд,влага, пак сняг и пак дъжд и пак жега.RESPECT :)

Колега, да не е един червен седан, който стоеше пред 3-то на Тодор Александров? От доста време го гледах там и наскоро изчезна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мом4ета вярвате или не колата запали от 4етвърт :) .Представете си изумлението на вси4ки полицаи които се бяха събрали да гледат сеир.Ние също не вярвахме много,но това си е хонда.Представете си само две години-сняг,пек,дъжд,влага, пак сняг и пак дъжд и пак жега.RESPECT :D

Споделял съм и друг път,но да кажа пак...През далечната 1992 май беше брат ми намерил един сивик произв.1981 на боклука на един гараж в Мюнхен...Арабина собственик се ухилил и казал че му я подарява и след сипванене на бензин и слагане на акомулатор колата запалила...........а после като я карахме, направо не вярвах ,че има такава кола...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

weapon R, pls дай малко детайли как се държи колата след две години престой щото току-що ми показаха тема от друг автофорум с подобна ситуация - две години непалена кола(сигурно 5 до 10 пъти по-скъпа от сивик '94), която в момента "имала проблеми"...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко казано до тук ме изпълва с гордост. :)

weapon R, pls дай малко детайли как се държи колата след две години престой щото току-що ми показаха тема от друг автофорум с подобна ситуация - две години непалена кола(сигурно 5 до 10 пъти по-скъпа от сивик '94), която в момента "имала проблеми"...

Ами по двигателя няма забележка,ще сменя само маслото.НО ока4ването е заминало-имам предвид накрайници,шарнири и тампони.Също така и външните каретата :) .А да не забравя-паднал е накрайника на ауспуха :)
Това са си нормални кусури за такъв дълъг престой. Няма кола която да е в идеална форма след такова нещо. Това че е запалила от четвърт :) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maskata

Колеги преди три години запалихме едно телевизорче (инжекцион) което не беше палено от 5-6 години, то също както при колегата запали на четвърт, а от престоя последиците бяха по купето : ръжда, изгоряла боя, изгоряла и много прашна тапицерия, сгънато от слънцето на две огледало за задно виждане (средното)по ходовата част - изпечени и напукани гумипо двигателя - заминал акумулатор, и след около 2000 км си отиде и водната помпа.Колата и до днес се движи и е в доста добро техническо състояние :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Представете си изумлението на вси4ки полицаи които се бяха събрали да гледат сеир.Ние също не вярвахме много,но това си е хонда.Представете си само две години-сняг,пек,дъжд,влага, пак сняг и пак дъжд и пак жега.

И аз си купих моята Хонда Шатъл,а не беше карана от близо 2 години и пак запали без проблем а е 89-а година ама лошото е че от седенето беше много изгнила.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

добре бе как така "изгнива от седенето" ?! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD

Аз така си купих мойта. След като прескочи един бордюр и майстора с който работя я заеба, цяла зима до средата на лятото. Рашихме да я запалим и от четвърт оборот бръмммммммм и му я платих :)

Редактирано от MonsterOOD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре бе как така "изгнива от седенето" ?! :)

не мога да го обесня,но наистина при седене една кола се скапва тотално и ръждясва....понякога растът и треви отдолу,които всяка сутрин се покриват с роса и влагата е доста сериозна.....абе по-добре една кола да се кара.явно вятъра й се отразява добре:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Ха-хаааа, мноо ясно! ;):D Имаше едно клипче - лавина засипва ATV /ония малките джипки ако някой не се сеща за какво става дума/ и то си остава там. След около година да кажем както се сещате вече цялото е едно кубче лед - буквално но го намират. Вземат го и го пренасят в близка пещера където инсталират снимачен екип и зачакват да се разтопи... в момента, в който ATV-то е наполовина разтопено, така че двигателя да е без лед около него - врътват ключа... не откинва един, два, три пъти.. но на четвъртия пали и държи обороти ;) СТОЯЛО В КУБЧЕ ЛЕД! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те като се удървят и деформират тампоните е достатъчно да кажеш, че ти е заминало окачването. Таква кола докато не я оправиш, не става за каране, повярвай :D Освен това да смениш всички тампони по окачването с оригинални не е евтино, аз дадох към 700 лв. в Бултрако, а това е без някой ключови големи тампони дето са о 200 лв бройката, но те са ми като нови. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е товае хонда просто е без коментар хонда рулезззззззззз :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз на скоро стигнах до този извод - от това дали колата ще ти вози добре (стегнато) или ще дрънкалясва зави си от ш*баните гумени тампони деааа а не толкова от здрави не здрави части по окачването (от тях просто ще усещаш, дискомфорд при управление). аз не съм ги сменял (тампоните) - пък и тези ключовите от по 200 кинта не са ми здрави :D ... ама ... шанс, какво да се прави .. другото да е здраво по колата - а то е здраво ! :D

Редактирано от cK1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bat'koko

"гръм да ги убий" ;) тез японци много мислили и тогаз правили

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...