Jump to content
BHTeam

Хонда изтегля 03-08 колите за смяна на Airbag

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте колеги,

 

пускам темата за да ви споделя, че Хонда изтегля всички коли от 04-08 Акорд за подмяна на Airbag. може да сте чули за това по новините, детонатора на едната възглавница е дефектен и при отварянето й се пръска и някой в колата го отнася. До колкото четох има повече от 10 смъртни случая в Америка от тези детонатори.
Моята кола е декември 2003 2.2 дизел. Карам я от две години и малко, като съм я купувал от Горубляне. Колата идва от Италия.
Вчера от Бултрако ми звъннаха и следващата седмица ще ми сменят Airbag-a безплатно. Като купих колата, ходих в Бултрако за да ми сложат последният софтуер. Тогава питах приемчика дали може някак си да се абонирам за сервизните промоции които ще имат за вбъдеще и той ме вкара в базата с колите. Най вероятно и затова ми звъннаха. 
Всеки които кара кола от 04 до 08 година има от дефектният детонатор. Ако не са ви се обадили или не сте в базата им с коли, звъннете им.
Официалните представилите и сервизи не могат да откажат смяната на детонаторите. Бултрако в София не може да отказва и трябва да смени дефектният детонатор на всички коли безплатно. 

Дано това да Ви е било полезно.

Редактирано от BHTeam
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...