Jump to content
TREACH

Помощ за хидравлична рейка

Recommended Posts

Здравейте колеги,имам проблем и ще съм благодарен на съветите ви.Преди време си търсих хидравлична рейка за сивик 6 японка,много си гледам колата и бях готов да дам повече пари за добра част която не е от морга.Купих чисто нова на ОМ,но за жалост бях излъган от търговеца които изрично питах 3 пъти съвместима ли е часта с японка 6 ген.Оказа се че е различна,но го разбрах чак когато майстора разглоби колата и сложихме рейките една до друга.Търговеца не поиска да върна стоката,каза ми да се оправям...Както и да е,ако можете да ми помогнете как да разбера за каква хонда и роувър е въпросната рейка за да я пусна в продажба. Не съм голям разбирач за това моля за помощ.По номера на часта се ориентирах, но в нета има адски много информация и никъде не срещам конкретните модели за които става?Знам че със сигурност  става за сивик английска сглобка и за роувър,не искам да я продам и да излъжа някой както излъгаха мен.Не виждам опция да прикача снимки тук,това е номера по който я намерих  в нета        53600-ST3-G0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбрах за какви модели става,темата е за ключ а рейката скоро ще е в раздел продажби :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, щом си разбрал за какви модели става рейката, моля те да споделиш! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сивик 95/2001 англичанка ( за японка не става) и за роувър 400 / 45 .Опитах одеве да я пусна в раздел продавам но не ми е позволено не знам защо.Ще я пусна с опция който има интерес да я вземе и сравни с неговата за всеки случай ,ако не връщам парите. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...