ivaivalito 8 #1 Публикувано 16 Юли, 2015 Здравейте Около Стара Загора съм и динамото ми се стопи .Акумулатора ми е на 2 месеца сивик 1,5 д15б2 въпроса ми е мога ли да се прибера на акумулатор до Бургас .Знам че е относително но все пак да питам 160 км са . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #2 Отговорено 16 Юли, 2015 Колко Ah е акумулаторът и колко е стар? А имаш ли резервен? Според мен може и да изкараш до Бургас. Трябва да го заредиш предния ден със зарядно на 100%, ако можеш го обслужи даже. Ще караш през деня само на габарити ако се налага заради ченгетата и никви други консуматори. По магистралата евентуално изключи и тях. Имаш ли приятел, който да кара с друга кола след тебе да менкате батерии като закъсаш? Много е относително като цяло, не е малко разстоянието, тея новите коли с инжекции ядат повече ток И си носи кабели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #3 Отговорено 16 Юли, 2015 Извинявай пиша глупости, на 2 месеца акумулатор няма кво да му обслужваш Само го зареди. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове