nanizealot 39 #1 Публикувано 12 Юли, 2015 (Редактирано) Здр. момци утре взимаме на брата новата количка и започваме с проекта ,колата си е негова и е решил да си е преви, аз съм като посредник , ще съм благодарен на всеки който се отзове за помощ ,защото ние не сме много вещи в това начинание ,но за всичко си има първи път .Така първо сме се насочили към окачване след това ще търси двигателя (от бг или UK ) .Въптоса ми е само от ВТИ ли става окачването ,защото имам човек в UK които може да ми намери и от интегра , другото което е освен носачи , шенкели , дискове ,стаб щанги ,жило за ръчната дтуго ще ми е нужно ли - серово ?? Отзад бара ли се нещо по спирачното услие защото сега е с барабини ? за момента това са ми въпросите ,ще допълвам темата с времето и ще ми е нужна помощ. Редактирано 12 Юли, 2015 от nanizealot Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nanizealot 39 #2 Отговорено 12 Юли, 2015 От 6 г ВТИ става ли окачването ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #3 Отговорено 12 Юли, 2015 От шеста не става,предните носачи са различни. Търси си от ВТИ или ЕГ5 които са със задни дискове. От интегра ДЦ2 също става, но там вече се минава и на 5х114,3 и ще ти трябват джанти и разпределител на усилието от Интегра без АБС който е 4040 и се намира трудно. Трябва да го търсиш от Щатите, а там се превземат да пращат до Бг такива малки неща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nanizealot 39 #4 Отговорено 16 Юли, 2015 на 5 и 6 генерация задните носачи голямите еднакви ли са? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nanizealot 39 #5 Отговорено 21 Юли, 2015 взех предното окачване ще се монтира след няколко дена защото има за смяна 2 втулки .Искам да попитам за монтажа на тампоните на стаб щангата как е правилното положени на тампоните кадето са сцепени ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #6 Отговорено 21 Юли, 2015 Кат земе от вти по ли ще е бърз - смешно е. От феис шеста или от юбилейка контрите са 260мм. И са пре достатъчни. Забутайте една кола па тогава я спирайте. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nanizealot 39 #7 Отговорено 21 Юли, 2015 (Редактирано) Нека който няма какво да каже по темата и да се намира само за мохабет да не пише (визирам колегата над мен ) човека на който е колата иска да си смени цялото окачване и след това да ЗАБУТА . Редактирано 21 Юли, 2015 от nanizealot Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #8 Отговорено 21 Юли, 2015 Бе така тема няма напраиш камо ли кола. Ше ти следа и мненията и псевдо проекта да вида какво ще наприш гледам всичко знаеш. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове