Jump to content
drakus

смяна на книжка и регистрация на МПС

Recommended Posts

Здравейте колеги. Сменям си личната карта поради това , че си смених адресната регистрация със софийска ( до сега бях със старозагорска). Интересува ме как се процедира при смяната на шофьорската книжка и регистрацията на автомобила след като си взема новата лична карта. Ако някой се е сблъсквал с този проблем на скоро,  моля да сподели. Четох по разни форуми но информацията е от 2009 година. Минах покрай КАТ София за да получа малко информация, но там на всяко гише пише ТУК НЕ Е ИНФОРМАЦИЯ и когато питаш някой всеки ти казва нещо различно. Мерси предварително за отговора.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега. Аз правих същото упражнение във Варна миналата година. След смяната на личната карта имаш 30 дни да си смениш шофьорската книжка. Това става стандартно все едно ти е изтекла книжката, като единственото допълнително нещо е документ и такса да те отпишат от другия КАТ, където се водиш в момента. Не е нужна пререгистрация на автомобила или автомобилите, които са на твое име със старозагорска регистрация. Вече при придобиване на нов автомобил, той ще е задължително със софийска регистрация, но съществуващите са си ок.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговора.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...