николаи 3 #1 Публикувано 6 Юли, 2015 Здравеите търся горен багажник за сивик 6та хеч , и понеже нищо не намерих искам да попитам ако някои е слагал на колата си такова нещо, дали трябва да е специално за този модел кола или мога да сложа и нещо универсално, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saristov 18 #2 Отговорено 6 Юли, 2015 След около седмица трябва да получа моя. Ще кача снимки Доста трудно се намират... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #3 Отговорено 8 Юли, 2015 Моя е на марка "Thule". Подарък от Германия. Не мога да ти кажа дали е точно за хонда но при мен си пасва идеално и мисля, че става и за други коли. Захваща се с винта от 2-те страни и може да се регулира и наглася според размерите на тавана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saristov 18 #4 Отговорено 8 Юли, 2015 Izverg, кажи как го направи този fairing. За колко би се навил да направиш още един? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #5 Отговорено 8 Юли, 2015 Ами доста време и нерви ми отне, но ако искаш да видиш как можеш да цъкнеш на подписа ми. Или да намериш "Русенско купенце" в раздел тунинг разделите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saristov 18 #6 Отговорено 15 Юли, 2015 Ето ги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове