Rebo_Lude 27 #1 Публикувано 27 Юни, 2015 Здравейте колеги,разтърсих се из форума, но не откривам информация за една забравена легенда, Хонда Сивик 3 генерация. Пускам темата, не за да ви припомня за старата ютия, по скоро защото скоро се сдобих с една такава кола и искам да разбера малко повече за нея и за това има ли взаимозаменяемост в частите с другите генерации на модела. Това, което най вече ме интересува е окачването, дали носачи,главини,полуоски,карета,пружини и т.н. съвпадат, понеже модела е кажи речи от преди 90-те години, но и всичко друго ще ми е от полза. Много ще ви бъда благодарен, ако споделите наблюденията и знанията си по автомобила. Помощта Ви ще ми бъде от голяма помощ Скоро ще пусна и снимки на колата Поздрави... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rebo_Lude 27 #2 Отговорено 28 Юни, 2015 Никой ли не е имал такава кола?... интересувам се понеже частите за 3 ген са вече забравени от Господ и да търся тепърва ще е като игла в купа сено, а да карам на проба-грешка ще ми излезе доста скъпо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #3 Отговорено 28 Юни, 2015 Обърни се към Ванко(fenabg)мисля имаше такава.Той определено може да ти помогне с модела 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rebo_Lude 27 #4 Отговорено 28 Юни, 2015 Обърни се към Ванко(fenabg)мисля имаше такава.Той определено може да ти помогне с модела Нещо не може да му се пише ЛС тук във форума и мисля да го тормозя във facebook ПС: Дали суапването на друг мотор (B или D серия) ще пасне на тампоните,защото стария D15A3 изглежда по-различен от примерно D15B2 а незнам на тампони как са? Много жалко, че така и си купих кола,която все още не съм я виждал :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 28 Юни, 2015 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=53696&page=1 Нищо общо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rebo_Lude 27 #6 Отговорено 28 Юни, 2015 Благодаря ти братле,темата ти ще ми е доста полезна, ще разгледам и ще ти ползвам идеите А това, че няма нищо общо, ще видим какво ще се получи, все пак нещата които не можеш да си ги купиш, можеш да си ги направиш Ако не е тайна, какво се е случило с твоята 3 ген,Ванка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 28 Юни, 2015 (Редактирано) Кара се на целата газ. Все още си я имам. Има доста реформи по нея. Готина кола със чар. Редактирано 28 Юни, 2015 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rebo_Lude 27 #8 Отговорено 28 Юни, 2015 Докато си допивах бирата, прочетох цялата тема ...че то е бил голям филма там...За да не е празен коментара, да те питам, какви шенкели ползва за да минеш на 262мм и след суапа полуоските с каретата от какво са? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове