kamenchoy 0 #1 Публикувано 26 Юни, 2015 Имах проблем със скоростната кутия (оригиналната автоматик), който след 6 месечен ремонт се оправи. Но сега отново започна да прави проблем, не иска да превключва предавките, превключва само 1ва предавка и 2ра предавка другите не се превключват. Вече ми омръзна да се занимавам с тази скоростна кутия за това искам да вложа пари в колата и да я направя ръчна скоростна кутия но проблема, е че такъв accord V6 3.0 V-TEC 6gen няма ръчна скотостна кутия. Може ли да се пригоди от друг двигател ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #2 Отговорено 26 Юни, 2015 колега пробвай в раздела Технически въпроси понеже това няма много общо с тунинга и никой няма да и обърне внимание тука. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #3 Отговорено 26 Юни, 2015 (Редактирано) Тук намерих подробна тема за такъв суап, стига да намериш частите, че са все от някакви Acura, кой да ти го направи и да си струва вложението. http://www.v6performance.net/forums/6th-generation-honda-accord-1998-2002/113753-6-speed-manual-transmission-swap-guide-harness-info.html Редактирано 26 Юни, 2015 от Niki_V Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kamenchoy 0 #4 Отговорено 26 Юни, 2015 Благодаря за съветите ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zixin 94 #5 Отговорено 15 Юли, 2015 Има ли някакво развитие колега, че май и аз съм се засилил да взимам таква но мразя автомати. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове