Izverg 458 #1 Публикувано 22 Юни, 2015 (Редактирано) Преден tow hook теглич. Бял цвят в добро състояние. Цена 20лв Продавам си измервателните уреди. На около 5/6 месеца са купувани нови и работят перфектно. Единият уред е бууст/вакум. Лично аз го ползвах за вакум. Другият уред е волтметър. За да следите какво става с акумулатора и др. Стойката и гредата са подарък. Давам всичко налично за монтаж и работа. Общо взето се монтира директно на мястото на старата ви греда, без да дупчите и преправяте Цена 70лв олекотена ролка/демферна шайба/ + шпонка, за хонда двигатели от "D" серията. Шайбата е за без хидравлика! Теглото и е 1.5кг Беше карана d16a8, d15b2 и b7 по късно. Цена 30лв Свещи: NGK ZFR5F-11 4бр. Свещите ги карах не повече от 2000км но се оказаха, че не са за мен. Нямат забележки. Платих им 32лв за комплекта, сега им търся 15лв. Дават ги за d16y8. Снимка нямам но ще дам при интерес. Цена 15лв Стопове за сивик 5-та хеч тип - USDM Стоповете са правени от мен (от оригиналните). Доста добре се получи, но не паснаха за моето 5-та купе! Общо взето сме премахнали рефлектора за да светят по ефектно. Светят като на снимката. Цена 40лв. Голямо задно крило от 5-та хеч. СИН ЦВЯТ Отгоре е имало антена и лепилото седи, вижда се на снимките, ще го почистя В добро състояние е боята.. Цена 35лв ЦЕНИТЕ КОИТО СЪМ ОБЯВИЛ НЕ ПОДЛЕЖЪТ НА КОМЕНТАР, ЗА ТОВА НЕ СИ ПРАВЕТЕ ТРУДА ДА СЕ ПАЗАРИТЕ! ПОДАРЪЦИ НЕ МИ СЕ ПРАВЯТ. Всички части се намират в гр. Русе но могат да бъдат пратини и по ЕКОНТ. Телефона ми е 0895124171, Георги но може да ми пишете и на л.с. Редактирано 22 Юни, 2015 от Izverg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #2 Отговорено 27 Юли, 2015 Добавям и задна стабилизираща щанга 18мм свалена от aerodeck b18c4 става за повечето хонди. Като последно беше карана на 5-та купе. Биалетките са на марка "555" (най-добрата марка мога да кажа) и ги купих нови, карани са около 100км. На снимките не се виждат в момента са на колата. Продавам я единствено защото се нуждая спешно от парите за друго. Ако не се продаде бързо ще си я карам. Рядко излиза на пазара такава щанга! Коментар може лек в рамките на разумното. За щангата съм платил 70лв а биалетките на магазина са 48лв нови, който иска може да провери! Биалетките са този тип не съм ги снимал защото не са демонтирани. Както щангата така и биалетките ще станат за повечето 5-ти/6-ти/делсол и др хонди. Резбата на шърнира на биалтката е 10х1.25 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #3 Отговорено 7 Септември, 2015 Добавям SPOON преден лип от 5-та купе става и за хеч. Освен за продан предлагам и бартер за стоков преден лип от сивик 5та хеч или купе в добро състояни с доплащане от ваша страна. Липа е с диоди вградени с защита от вода и т.н. Липа се продава за 100лв и има само 1 забележка в единия край се бе отчупило парченце което сега е залепено и стана по-здраво от преди. Карал сам така кам 1 год и нещо. За инфо на л.с. или 0895124171 Продадени са: щангата, крилото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #4 Отговорено 28 Септември, 2015 Липа продаден Добавям д15б2 оборудван блок на части. От него са продадени само буталата с биелите. Колянов вал перфектен - 60лв Картер - 20лв Датчик за масло - 10лв Водна помпа/маслена помпа - 10лв Блока с леко износване в цилиндрите, предполагам ще иска шлайф. Подходящ за турбо проект. (с всички налични документи подготвени за регисрация) - 40лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #5 Отговорено 12 Ноември, 2015 Продадени: колянов вал, липа, щангата Останаха: tow hook теглич, измервателни уреди, Голямо задно крило от 5-та хеч, Свещи: NGK ZFR5F-11 4бр., олекотена ролка/демферна шайба Д серия за без хидравлика От блока д15б2 останаха: Картер - 20лв Датчик за масло - 10лв Водна помпа/маслена помпа - 10лв Блока с леко износване в цилиндрите, предполагам ще иска шлайф. Подходящ за турбо проект. (с всички налични документи подготвени за регисрация) - 30лв Добавям: 1. Стопове тип USDM този път от 5-та купе пак правени от мен много добре севетят: 65лв 2. Табло от интергра на части или цял. 40лв Таблото e карано на 5та ген. Бяха извадени стрелките за да се премахнат плазмите и имат нужда от калибрация на темп и бензин предполагам. Тази на температурата мисля, че работи добре но тази на бензина когато дам на контакт и стрелката отива в най-ляво (все едно е празен резерв). Огледах няма скъсани жички или повреда, може би нещо не сам вързал, както трябва. Останалите 2 работят вярно. Липсват крушки за осветление, които могат да се вземат и от пазара. 3. Филтърна кутия със спортен филтър SIMOTA за сивик 5-та. 65лв Продавам стокова филтърна кутия от хонда сивик 5-та със спортен филтър изпран и омаслен със специални препарати, готов за употреба. Филтъра е използван малко и е неразличим от нов. За сега нямам по близка снимка на кутията но скоро ще я снимам. Все пак всеки знае какво представлява стокова кутия. 4. Продвам подсилени тампони за 5-та ген. 40лв Тампоните са подсилени с специален силикон, като целта е двигателя да не се усуква при рязко подаване на газта и така да реагира внезапно без забавяне. За незнаещите тампоните са за захват на двигателя към купето и са за хонда сивик 5-та хеч/купе/седан (Д серия) за горните 2 позиции. Цената е за 2бр Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #6 Отговорено 28 Ноември, 2015 Километража от интегра - продаден Добавям: 1. фарове и мигачи за 5та купе/хеч Боядисани в черен мат от вътре и от вън. Габаритите са с оранжево фолио, което е направено професионално и не си личи, че е такова . Карам с него 2ра година и не е мръднало, защото е специално за това. Фаровете и мигачите са ЗДРАВИ с механизми за Ел. Регулиране. Продават се само комплект фарове с мигачи. Цена 110лв за комплект фарове и мигачи 2. Универсално Спортно гърне. Продавам универсално спортно гърне. Звука е много добър не е дразнещ. Входа мисля че е около 55ф ще го измеря тия дни, още е на колата (прелюд 4-ка) Цена 35лв 3. Дросел d15b7 Цена 30лв 4. Стопове тип USDM за сивик 5-та купе/седан Продавам комплект правени стопове тип USDM или на кратко да светят по цялата дължина с премахната стена на рефлектора за да се освети по-добре. Стоповете са перфектно направени и са неразличими от нови, с лека забележка на десния. Продавам ги защото минах на кристални и тези ми станаха излишни. Още не съм ги снимал как светят нощно време, качвам друга снимка, като пример и свети по същият начин. Цена 55 за комплект Приемам бартер само за средна конзола от прелюд 4-ка фейслиф. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #7 Отговорено 7 Декември, 2015 Фаровете и куката вече не се продават, другите неща са налични Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #8 Отговорено 3 Януари, 2016 Добавям дросел от х22а5 оборудван на 60мм с подгрев отдолу. Пасва на повечето едновалови всмукатели и е перфектен за засилване. Цена 60лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #9 Отговорено 11 Март, 2016 ключ ако може Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове