Jump to content
Art8

Проблем със задни спирачки на 8ген. Спешно !

Recommended Posts

Задните спирачки загряват , но не винаги . От сервиза казват, че всичко е ОК , но проблема си стои. Имал ли е някой подобен проблем ? Как да ги оправя ? Препоръчайте ми сервиз за Варна .

Колата е бензин 1,4 ( 2007год.)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Не мога да предположа как да ги оправиш, но за сервиз във Варна, щом става дума за спирачни апарати/накладки препоръчвам този на Христо Смирненски, над бензиностанцията (някаква безизвестна) - https://www.google.bg/maps/@43.226744,27.899351,3a,75y,10.06h,87.28t/data=!3m6!1e1!3m4!1sD7vdJspodmdIxtl9pc0_mg!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1?hl=bg . Много разбрани хора, работят с нормални цени, смея да твърдя че си разбират от работата по спирачните системи. Ревизираха ми на място спирачен апарат на предходния автомобил. Ако имам проблеми, отново бих ги посетил.

Редактирано от xaxo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Провери дали жилата за ръчната не ти заяждат нещо но хубаво и да посетиш сервиз. Ако жилото ти заяжда може леко да притиска задните спирачки към диска и от там загряването. А това че не го прави винаги може да се получава от това че жилото се освобождава по някое време. Не съм специялист но на това ми прилича най-много.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...