mutafoff 8 #1 Публикувано 18 Юни, 2015 Колеги! Имам нужда от малко помощ. От скоро се сдобих с невероятна "JOY MACHINE" (HR-V) 2000, 4x4, 105 к.с. Останах изумен и изключително доволен. Това е първата ми Хонда, но вече съм влюбен Та на въпросът: От няколко дни на свободен ход ми държи супер ниски обороти, но не тресе. Гасне понякога ,но много рядко. Четох някъде да почистя.... хмммммм, как беше (IAC) мисля въздушен контролер за празния ход,но съм малко бос в тези неща. Ще съм благодарен за някой съвет,че като проверих колко струва и настръхнах Предварително ви благодаря. Поздрави P.S. Постнах темата и на друго място,още се ориентирам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2241 #2 Отговорено 18 Юни, 2015 Ако ще ходиш на сервиз за моторчето те ще се оправят с почистването.Ако ти ще се бориш изтегли си ръководството на ХРВ от Hondatech.info и щесе оправиш по картинките.Ползва се меглио и четка за рисуване,преди това се източва малко от антифриза.За обучение на празния ход,на загрял мотор гасиш,откачаш акомулатора за 2 мин,закачаш,палиш и не пипаш педала на газта за 5 мин.Ако всичко ти е наред празния ход ще се саморегулира. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mutafoff 8 #3 Отговорено 19 Юни, 2015 Четейки из другите теми, някак бях сигурен,че ти ще се притечеш на помощ Голям си Markony. Огромно благодаря. Ще пробвам това което ме съветваш и ще драсна после. Успешен ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове