Dragi4 1506 #1 Публикувано 5 Март, 2007 (Редактирано) към този човек без който няма6е да има "Boosted VTI" Благодаря ти Дарко Квото и да кажа друго 6е е злишно тея двамата от долу и те са замесени и 2 дена им са зе акъла тенкю пийпъл Редактирано 5 Март, 2007 от Dragi4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1052 #2 Отговорено 5 Март, 2007 Е в крайна сметка има ли Boosted VTI ?Казвай не ни дръж в неведение Пусни и някое клипче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #3 Отговорено 5 Март, 2007 да бе,верно.....вчера си писахме ама бързах и съвсем забравих да те питам кво е станало?я раздуй малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #4 Отговорено 5 Март, 2007 Изках да благодаря на Дарко в тая тема без да коментираме кво е станало с колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #5 Отговорено 5 Март, 2007 Изках да благодаря на Дарко в тая тема без да коментираме кво е станало с колата koли много но приятелите са малко ....а за Дарко кво да кажа то квото и да кажа ще е малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #6 Отговорено 5 Март, 2007 аз като видя такива хора да вършат подобни неща се изпълвам с адреналин и настръхвам целия от кеф.евала на всички виа на теб Драго - честитутка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivanvel 5 #7 Отговорено 6 Март, 2007 Изках да благодаря на Дарко в тая тема без да коментираме кво е станало с колата koли много но приятелите са малко ....а за Дарко кво да кажа то квото и да кажа ще е малкоИ аз съм един от щастливците,на които Дарко е помогнал.РАДВАМ СЕ,ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ИМА ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ КАТО НЕГО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #8 Отговорено 6 Март, 2007 ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ами ний дет правихме калабалъка каде останахме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове