Ivcho_86 2 #1 Публикувано 6 Юни, 2015 Здравейте , това е първата ми Хонда тя е сивик 5-та орташки проект с брат ми . Има климатик , ел стъкла и ел огледала. Колицата е форумна но предвид състоянието и ,миналия притежател няма да пусне коментар ,че е била негова (който и да е той) Купихме я от шумен , мнооооого зле беше мноооого . Теглихме я до Русенско , с проблем в мотора страшно чукане , за нови врати ,калници , накладки , боя . първо отворихме мотора да видим кое чука и трака и това беше освен помпата имаше и гарнитура пробила после затворихме мотора с това главата мина на шлайф , нови водачи , нови маслообирачи , препаснахме клапаните и запалихме след това махнахме за смяна врати, калници , двете брони и двата стопа - старите просто неставаха после отиде на боя ,близо 9 месеца стоя при бояджията (Поука не носете колите си на познати) след това се пръкна и още един сивик 6та пред дома лично мой След това и ново арматурно табло след това и гарнитура от Д16з6 метална че другата не държеше много при 8к оборота ,но от смяната и нямам снимки. Понеже на брат ми му предложиха работа извън страната то за съжаление като натрупам 50 поста ще я видите в раздел продава , по простата причина че ще трябва да си разделим вложеното в нея. За следващия собственик остава да смени един маншон и един шарнинр + да си сложи купените накладки 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #2 Отговорено 6 Януари, 2016 А защо сменихте вратите и другите части по екстериора? Виждат ми се читави, що да не стават?! Блъскана ли е била? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sambito7 3 #3 Отговорено 7 Януари, 2016 Браво колега, съживил си я даже си я подмладил Страхотна е, но още не съм я виждал по улиците може би негледам добре Безаварийно Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivcho_86 2 #4 Отговорено 7 Януари, 2016 Благодаря , доста работа беше. Колата стоеше на село защото не я бяхме минавали през КАТ за смяна нацвят. Днес след обяд колегата Street-warrior я повляка към София да си насади двигателя в купето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове